sanatate

•  
    • 165 mesaje
    8 Aug 2007, 23:07
    0 0
    fetita mea are febra cauzata de puroi in gat.ce imi recomandati?
  •  
    • 71 mesaje
    9 Aug 2007, 08:21
    0 0
    Sa mergi urgent la doctor, sa faci exudatul faringian cu antibiograma , cu tratament medicamentos recomandat de doctor !!!
    Nu poti da in cazul unei infactii medicamente aiurea
    Insanatosire grabnica !
  •  
    • 208 mesaje
    10 Aug 2007, 22:49
    0 0
    Dela,cum se simte fetita? Ai fost la dr.,ce a spus?Ii doresc muulta sanatate!
  •  
    • 165 mesaje
    11 Aug 2007, 21:34
    0 0
    scuze ca nu am mai putut intra,sa rasp.la mes in primul rand.fetita mea e mai bine,binenteles ca am mers cu ea la dr.de la inceput si ea atunci lua antibiotic,dar nu isi facea efectul puroiul in loc sa se retraga mai rau era.dar acum e bine in afara faptului ca are funduletul plin de intepaturi de la injectii.va pup pe toate si va multumesc pt grija dragele mele prietene.
  •  
    • 488 mesaje
    11 Aug 2007, 21:37
    0 0
    Iti doresc sanatate la fetita.Imi pare rau ca a ajuns la injectii.NU stiu de ce n-a apelat medicul tau la augumentin.Cred ca i-a dat gentamicina,nu?
  •  
    • 165 mesaje
    12 Aug 2007, 14:18
    0 0
    penicilina cu gentamicina face,da.ma bucur ca nu mai are febra pt ca nu mai stiam efectiv ce sa-i fac,depaseam dozele de antitermice la greu.acum mananca putin dar mananca.asta este pana luni nu mai e mult si terminam cu injectiile.problema a aparut de la soacra mea,i-a dat ceva rece de la frigider cand eu eram plecata tot pt probleme de sanatate la spital.