intrerupere anticonceptionale
-
8 Aug 2007, 22:450 0De o luna jumate nu mai iau anticonceptionale...ultima menstruatie a fost la inceputul lui iulie cred ca pe 2. De atunci nu a mai venit, de obicei imi venea regulat si cand nu luam anticonceptionale. Se poate deregla incat sa intarzie mult la intreruperea anticonceptionalelor? Plus ca urinez foarte des si mult (dar nu am senzatia aia de usturime)Ati fost si voi in situatia asta?
-
8 Aug 2007, 23:33eu cred ca se poate si eu am fost in situatia asta.1 data de 2 ori si a 3-a oara cand am crezut ca e normal sa imi intarzie m-am trezit cu un bebe.asa a fost sa fie.....,dar ma bucur ca am un copil reusit.
-
10 Aug 2007, 01:17Mda , am luat si eu o perioada antic , mi`a fost super bine , dupa ce am intrerupt ... pauza menstruatie ! Imi era f "dereglat" ciclul , ba imi venea de 2 ori pe luna , ba o data la 2 luni .. acum am a3a luna de cand iau Mycroginon , ptr chist ovarian , abia astept sa merg la ginecolog la urm control , dupa care direct la doctorul de fam sa imi recomande ceva naturist sa imi reguleze ciclul... nu mai vreau anticonceptionale ,ptr ca se aud atatea..si in plus.. de o luna si ceva ma dor sanii de mor , si cred ca e de la anticonceptionale (mi le`a dat dupa uncontrol ginec, fara teste de sange , fara nik )
Bafta !
Pupici