bebe

•  
    • 4 mesaje
    8 Aug 2007, 18:12
    0 0
    Buna fetelor!Eu si sotul meu ne dorim un copil ,bine acum parcurgem prima etapa si am renuntat la anticonceptionale;dar de analize stie cineva ceva?voi pe unde le-ati facut si cam cat costa?Va pupic si astept o parere!
  •  
    • 45 mesaje
    8 Aug 2007, 18:29
    0 0
    cat costa nu stiu dar stiu sigur ca la maternitate in giulesti sunt niste doctori exceptionali pt ca am avut si eu o problema si doar doctorii de acolo au gasit raspunsul. dar oricum iti urez multa sanatate tie si viitorului bebel. pupici
  •  
    • 11 mesaje
    8 Aug 2007, 20:04
    0 0
    eu mi-am facut analizele dupa ce am ramas insarcinata, insa e mai bine sa le faci inainte.
    se fac analizele generale de sange si urina (hemoleucograma, calciu, magneziu, colesterol, glicemie, sumar de urina etc.), HIV si silifis pentru care iti da trimitere medicul de familie si se fac gratuit. am platit analizele de la gineco (secretie si papa nicolau) care au costat 30 RON la spital si pe cele pentru imunologie (toxoplasma, listeria, CMV, rubeola, clamidya si inca vreo doua) si care m-au costat in jur de 4,5 mil la un laborator privat destul de ieftin. Am impresia ca in cazul incare nu esti insarcinta se platete si sifilisul.
    Cel mai bine este sa mergi la doctorul de familie si sa ii spui despre ce este vorba si el iti va spune exact ce analize trebuie sa faci. trebuie desigur sa mergi si la un control ginecologic.
    bafta.
  •  
    • 4 mesaje
    8 Aug 2007, 20:29
    0 0
    bravo ma bucur ca vreti un copil.primul pas e facut.daca ai alte probleme pot sa ti dau sfaturi.si eu am ramas gravida dupa opt ani
  •  
    • 4 mesaje
    9 Aug 2007, 22:15
    0 0
    Multumesc mult fetelor pt mesaje,chiar am nevoie de mai mule pareri.Va pupicesc!
  •  
    • 4 mesaje
    9 Aug 2007, 22:15
    0 0
    Multumesc mult fetelor pt mesaje,chiar am nevoie de mai mule pareri.Va pupicesc!
  •  
    • 4 mesaje
    9 Aug 2007, 23:10
    0 0
    Buna Elena!Ai avut un doctor bun ,cum l-ai gasit?ce recomandari imi faci?eu sa stii ca sunt un pic cam speriata,dar imi plac la nebunie copii,o mie de pupici!