stie cineva ceva despre Orgametril?

•  
    • 45 mesaje
    17 Dec 2003, 23:14
    0 0
    Ginecologul mi-a prescris Orgametril si vroiam sa stiu daca l-a mai incercat cineva si cum s-a simtit.
  •  
    • 96 mesaje
    18 Dec 2003, 13:16
    0 0
    incearca urmatorul link :
    http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1882&&ddx=1236951848
  •  
    • 45 mesaje
    18 Dec 2003, 14:59
    0 0
    multumesc pentru raspuns. am intrat pe linkul respectiv si am citit prospectul. ma sperie un pic posiblitatea de crestere in greutate. sper sa evolueze bine tratamentul.
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2003, 21:05
    0 0
    Buna,
    am folosit Orgametril trei luni de zile,deoarece sufar de mastodinie.Sincer,l-am tolerat putin cam greu.M-am simtit mai bine in timpul tratamentului,dar pot sa spun ca dupa cele trei luni am inceput sa am din nou dureri insuprtabile la sani,la inceput cu cateva zile inaintea menstruatiei,iar de cateva luni,durerile sunt mai dese!Problema e ca mi s-a spus ca pot face acest tratament doar odata pe an!Iar cu ingrasatul nu este adevarat,eu mi-am dorit sa ma ingras,dar pe toata perioada tratamentului nu am pus pe mine nici macar un kilogram in plus!
    Sanatate!
    p.s.daca stiti voi cumva un tratament mai bun pentru mastodinie,va rog sa mi-l spuneti si mie!Multumesc!
  •  
    • 247 mesaje
    19 Dec 2003, 13:04
    0 0
    Pasiune draga, vezi ca sunt la farmaciile naturiste Extract din mladite de zmeur,produse de Plantextrakt Cluj, cumpara, citeste instructiunile si faci cum spune acolo,tratamentul se face macar 3 luni.
    Daca nu gasesti cumpara ceai de frunze de zmeur si cu ceai din frunze de nuc, faci un amestec 1 lingurita la cana de apa fiarta infuzie, macar 2 cani pe zi, tot asa 2-3 luni. Ca unguent poti folosi REVULSIN,te ungi pe san, fara sa masezi,nu atingi mamelonul si stai cu sanul dezgolit 1/2 h, dupa care poti sa-ti tragi ceva lejer de bumbac peste , fara sa te stergi. Sa nu te sperii ca pielea se inroseste,ai o sensatie de incalzire puternica, dar nu arde, nu se intimpla nimic, de aceea la inceput dai un strat mai subtirel,sa te obisnuiesti.Il folosesc si fotbalistii ,inainte de meci pe teren, cand este frig, pentru ca activeaza circulatia singelui.Eu am avut probleme foarte mari,dureri groasnice,nici nu ma puteam atinge si este de ajuns sa ma ung seara cand stau la televizor si apoi sa uit de durere aproape o luna,bine am si consumat ceea ce ti-am spus mai sus. Te pup si sa dea Dumnezeu sa fie bine ca stiu ce inseamna.
  •  
    • 11438 mesaje
    19 Dec 2003, 13:39
    0 0
    Fetelor,intrebare...aveti doar senzatia de durere in sani si umflare sau si chiste??? Eu am mastoza chistica si cam cu doua saptamani inainte de ciclu incep sa ma doara.Tratamentul respectiv naturist este bun si pt. acest diagnostic de mastoza chistica????
  •  
    • 13 mesaje
    20 Dec 2003, 18:29
    0 0
    Buna Vili1,
    vreau sa-ti multumesc pentru tratamentul ce mi l-ai recomandat si poti fi sigura ca il voi incerca!Durerile sunt tot mai insuportabile si ma enerveaza ca ma trezesc noaptea si nu mai pot sa adorm de ele!Pastram legatura,
    Pasiune