test de sarcina....dar de sange...
-
0 0helloooo...spuneti-mi va rog la cat timp de la ovulatie este concludent un test de sarcina dar pe analiza de sange nu de urina....am mai citit pe net ca e vb de 6-8 zile insa...vreau sa stiu si alte pareri....
pleaseeee...daca a mai facut cineva sau exista vreun cadru medical care stie sa-mi spuna si mie....
multam' -
Testul despre care vorbesti este Beta hcg si intr-adevar, apar modificari cam dupa 6-8 zile de la conceptie. Acum nimeni nu poate spune cu exactitate ziua in care apare. Limita superioara in cazul in care NU este sarcina, este de 5 (unitati). Ce depaseste, probabil e sarcina. Important este felul in care se modifica valorile acestei analize, intr-o sarcina normala trebuind sa se dubleze la fiecare 36-48 de ore, din momentul in care apar primele modificari. Valorile cresc cam pana in saptamana 11-12 de sarcina, apoi incep sa mai scada.
Acum depinde pt ce anume te intereseaza pe tine despre beta hcg. -
de ce ma intereseaza????o sa radeti dar asta e....imi doresc un copil si nu mai am rabdare pana la data in care trebuie sa apara menstruatia pt a vedea daca este sarcina ori ba...stiu ca testele de urina sunt semnificative din prima zi de intarziere.....asa ca ..vineri ar fi 8 zile de la ovulatie si m-as duce sa fac un test de sange...costa 10 ron daeci doar cu foarte putin mai mult decat unul de urina..eu zic ' ca merita....insa vroiam sa stiu daca ..."mai stie cineva tot de relevanta la 6-8 zile"....
-
Personal nu stiu despre relevanta la 6-8 zile, dar sfatul meu este sa mai stai macar cateva zile. Si sa-ti faci 2 teste, la 48 de ore, pentru a vedea modificarile. Sunt mai importante decat valoarea in sine.
Scuza-ma ca te intreb, dar de unde esti de un astfel de test este atat de ieftin? In Bucuresti, pe unde mi l-am mai facut eu e undeva intre 47-55 RON.
P.S. Si rezultatul mai devreme de 3 zile cu cred ca il obtii.