Combinatie de coxartroza cu luxatie
-
17 Dec 2003, 15:220 0Buna, fetelor!
Am si eu o intrebare, poate chiar se gaseste cineva care sa stie ceva. Pentru asta, o sa incep cu inceput, pe scurt:
M-am nascut cu dubla luxatie coxo-femurala. Stanga operata la 5 ani, dreapta descoperita abia acum jumatate de an, cand am fost diagnosticata cu coxartroza, secundara luxatiei.
N-am stiut, nu mi-a zis - nici mamei, atunci cand m-a operat, nici mie, mare fiind.
Am fost la 2 medici pana acum: unul mi-a zis ca sunt in stadiul II al coxartrozei (el recunoscand III) si ca nu se mai poate face nimic pana la protezare, celalalt mi-a zis ca e stadiu incipient si-ar vrea sa ma opereze...
Prin incursiunile mele pe internet, am descoperit un referat despre o clinica unde se trateaza genul asta de afectiuni NE-CHIRURGICAL!!!! Din pacate, n-am reusit sa aflu detalii despre persoana care a postat referatul ala. Nici alte detalii despre o asa clinica n-am reusit sa gasesc. Ma gandeam ca poate vreuna din voi stiti ceva...orice informatie, cat de mica...ceva de care ma pot agata sa gasesc clinica asta...
Va multumesc frumos!
Sarbatori fericite si iubite!
Numai bine!