noduli la san

•  
    • 269 mesaje
    6 Aug 2007, 09:04
    0 0
    am descoperit ca am niste noduli la san. vreau sa merg la un dr bun cat mai repede. puteti sa ma indrumati?multumesc.
  •  
    • 115 mesaje
    7 Aug 2007, 23:09
    0 0
    Din ce oras esti?
  •  
    • 269 mesaje
    8 Aug 2007, 11:15
    0 0
    bucuresti
  •  
    • 35 mesaje
    8 Aug 2007, 11:25
    0 0
    matusa mea a avut si ea numai ca ea sa dus la cluj unde sa si operat, acum i este f bine in bucuresti nu stiu exact ce doctori dar am sa ma interesez si te anunt
  •  
    • 488 mesaje
    8 Aug 2007, 11:26
    0 0
    Intra pe top sanatate si gasesti adrese de clinici.Poti intra si pe www.sfatulmedicului.ro.Sanatate
  •  
    • 269 mesaje
    8 Aug 2007, 13:46
    0 0
    mirela, iti multumesc frumos. mi-am facut programare la dr. Radu Silvia.stiti ceva despre ea?
  •  
    • 45 mesaje
    8 Aug 2007, 13:54
    0 0
    si eu am niste noduli la san si am fost la spitalul coltea la dr Florea care este medic oncolog care m-a trimis sa fac o echografie si pe urma mi-a dat un tratament.
    dar la tine depinde si de ce fel de noduli ai dar oricum trebuie sa ajungi cat mai rpd la un doctor k sa te linistesti.
    va pupik
  •  
    • 115 mesaje
    8 Aug 2007, 21:03
    0 0
    Il recomand si eu pe prof. Florea de la oncologie Coltea. Singura parte naspa e ca se sta cu anii in fata cabinetului. E un nene pe la 60 de ani, bun profesionist si cu rabdare. Multa sanatate.
  •  
    • 116 mesaje
    8 Aug 2007, 23:29
    0 0
    Fetelor,pana ajungeti la doctor faceti o solutie din apa calda si sare de mare iodata(cat sa pluteasca oul)si va ungeti cu ea pe sani de mai multe ori pe zi.Este un remediu naturist recomandat de un medic ginecolog,acum pensionar si f.in varsta.
  •  
    • 215 mesaje
    9 Aug 2007, 00:17
    0 0
    ginet_ginet2000 te rog, poti fi mai explicita cum anume se prepara aceasta solutie!!?? Sunt ff interesata, fiindca de vreo saptamana si mie mi-a aparut (sau mi se pare) "ceva" la san. As vrea sa incerc cu aceasta solutie. Marturisesc ca sunt capabila sa fac orice numai sa nu ajung pe la doctori, pe la spitale... Am sentimentul ca odata ce incepi cu doctorii, nu mai termini. Iti gasesc ei ceva. Iar eu sunt fff sperioasa. Sa fiu sanatoasa tun si daca-mi spune cineva ceva de vreo boala posibila (in ceea ce ma priveste), pai, ... nu dupa mult timp, chiar o fac!. Cu cancerul la san, nu e de gluma. Asa ca prefer sa ma ung cu aceasta solutie. Te rog spune-mi mai clar cum anume s-o prepar. multumesc!
    Sanatate.
  •  
    • 122 mesaje
    9 Aug 2007, 08:40
    0 0
    anita, te sfatuiesc sa faci, totusi, un control medical. nu e dureros, deci nu ai motive sa te sperii.

si chiar recomand tuturor - mai ales celor peste 30 de ani - sa isi faca acest control medical la sini. eu sint de parere ca mai bine previi, decit sa tratezi.
  •  
    • 50 mesaje
    9 Aug 2007, 11:08
    0 0
    Incearca sa iei un supliment cu antioxidanti.Si eventual, si ceva cu acizi grasi omega3.
  •  
    • 116 mesaje
    10 Aug 2007, 00:45
    0 0
    Anita,si eu iti recomand sa faci un control,nu ori ce nodul inseamna cancer si daca vei primi un tratament,il poti face in paralel si pe cel naturist.Intr-un litru de apa fiarta si racita pana la cald,se topeste sare de mare iodata,atat cat sa stea un ou deasupra apei.Cu aceasta solutie te ungi de cateva ori pe zi. Primele rezultate trebuie sa apara dupa doua saptamani.Sanatate si gandeste pozitiv.E foarte important!
  •  
    • 215 mesaje
    10 Aug 2007, 10:58
    0 0
    ginet_ginet2000 multumesc frumos pentru raspuns. Cu siguranta voi prepara aceasta solutie si ma voi unge. In ceea ce priveste un consult medical... mai vedem! N-am nici o incredere si... sper sa rezolv cu aceasta solutie sarata. Nici macar nu-mi dau seama daca este "ceva". Cred, totusi ca nu e nimic. Nu e nodul. Cand apas pe sub mamelon, spre josul sanului stang (eu am sanii ff mici), mi se pare ca simt ceva asa, ca niste...nu stiu... CEVA. La fel se simt si la sanul drept, dar, parca, la stangul se simt mai bine... Uneori simt ca ma doare cand apas, alteori, chiar si cand nu apas (oare chiar ma doare??) Cam despre asta este vorba. Aproape sigur, nu e nimic. Cred ca simt, de fapt, stiu si eu?, vasele de sange sau...??!! (sunt si destul de slaba!) Ma voi unge cu aceasta solutie si se va rezolva. Nu-i asa???
    Si acum... ce-o vrea Bunul Dumnezeu. Cancerul este o boala carmica... Unii scapa altii, nu! Depinde de "lectiile" invatate sau neinvatate...
    Multumesc si multa sanatate tuturor!
  •  
    • 1670 mesaje
    10 Aug 2007, 16:24
    0 0
    In Spitalul Militar il recomand pe dr. Nicodin si pe rezidentul sau Panaete. Sunt foarte buni profesional si trateaza pacientele cu mare atentie si caldura.
  •  
    • 116 mesaje
    10 Aug 2007, 21:55
    0 0
    Draga Anita,sanul ca si constructie are in interior o adevarata retea tubulara,ceea ce simti tu la palpat poate fi o astfel de tubulatura.Eu iti recomand sa-ti faci o mamografie daca ai peste 35 de ani,iar daca ai sub aceasta varsta poti face o ecografie sau si mai bine o termografie.Asta pentru linistea ta.In cazul in care apare ceva(eu sunt convinsa ca nu ai nimic),adreseaza-te unui senolog,ginecologul cum te vede cum te taie pe cand celalalt,inainte sa-ti recomande operatia epuizeaza toate celelalte metode de tratament.Curaj,draga mea siDumnezeu fie cu tine!
  •  
    • 115 mesaje
    10 Aug 2007, 23:18
    0 0
    Draga Anita, parca ai fi copil Cum sa nu te duci la doctor?? Cel mai probabil nodulul tau nu e legat de nimic grav, DAR 1 la 1000, posibilitatea exista. Sau poate fi ceva banal care netratat poate deveni grav.. la asta te-ai gandit? Esti sigura ca vrei sa te joci cu viata ta si sa te tratezi conform sfaturilor de pe net? (nu ca as avea ceva cu solutiile naturiste ). Eu zic sa iti faci o programare la prof. Florea de la oncologie Coltea. Si eu am avut noduli la sani, am mers mi-am facut ecografie, mi-a dat tratament si acum e totul in regula. E un om f serios, ai cuvantul meu. Nu e incepator, e profesor la facultate. Sau la un ginecolog bun - ti l-as recomanda pe dr. Pelinescu de la Medlife, dar e in concediu pana in septembrie. Multa sanatate !
  •  
    • 215 mesaje
    11 Aug 2007, 00:34
    0 0
    ginet si roro va multumesc mult pentru mesaje. Voi lua masuri si va voi tine la curent!
    Sunt sigura ca nu e nimic, dar... ma voi "cauta".
    O sa va comunic rezultatele (peste vreo luna... in curand plec in concediu).
    Multe multumiri.
    Sanatate.
    Sa auzim de bine!