o durere cel putin CIUDATA!

•  
    • 348 mesaje
    5 Aug 2007, 21:55
    0 0
    Buna!
    Am o durere cel putin ciudata...sub masea, in partea stanga, sub maxilarul inferior ca sa zic asa...intr-o exprimare total nemedicala

Maseaua nu ma doare, e scos nervul si e plombata...nu inteleg ce provoaca durere in partea aceea? Am luat niste Diclofenac si mi-a trecut...o fi o inflamatie? Daca da, cat timp sa iau antiimflamator?
    Multumesc. O seara placuta!
  •  
    • 274 mesaje
    5 Aug 2007, 23:31
    0 0
    Cred ca-i facut o infectie sub dinte. Nu cred ca poti sa rezolvi singura problema. Trebuie sa faci o vizita la dentist.

Maia
  •  
    • 1510 mesaje
    6 Aug 2007, 02:52
    0 0
    claudina mergi la doctor, eventual fa oradiografie inainte dar sa stii ca e posibil sa nu fie nimic, si eu am avut dureri de-astea in locurile unde au fost scosi nervi si n-a fost nimic. mergi la doctor insa pt confirmare
  •  
    • 348 mesaje
    7 Aug 2007, 12:06
    0 0
    Multumesc !
    Sunt in concediu...greu pot ajunge la dentist...
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 12:11
    0 0
    claudina, si eu am patit la fel.
    la recomandarea stomatologului, am luat un antiinflamator (nu imi amintesc denumirea) si s-a rezolvat.
    trebuie sa mai iei antiinflamatorul inca vreo 2 zile, ca sa fii sigura.

daca ulterior durerea reapare... fireste, va trebui sa mergi la stomatolog.
  •  
    • 41 mesaje
    7 Aug 2007, 13:07
    0 0
    mai bine sa ajungi dentist ,am cunoscut pe cineva c are a facut c....(mi e si frica sa p`ronunt cuvintul)ptr ca nu a ajuns medic
  •  
    • 348 mesaje
    7 Aug 2007, 15:55
    0 0
    Donna_imobile, mai stii cumva ce antiimflamator ai luat?
    Nu stiu ce poate sa doara in acea zona, nervul e scos...plus ca durerea ajunge pana pe gat.
    NU am nicio umflatura,cu asta ma consolez
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 17:50
    0 0
    sorry, tot ce-mi amintesc este ca era un medicament cu denumire destul de cunoscuta, ca era recomandat si pentru reumatism si ca sarea era contraindicata in timpul tratamentului cu el.
    tot ce se poate sa fi fost tot diclofenac... nu mai stiu...

eu tind sa cred ca in cazul tau ori e vorba de o nevralgie (de la stat in vant sau curent), ori ca durerea vine de la o alta masea, dar iradiaza spre maseaua aia plombata.
  •  
    • 1225 mesaje
    7 Aug 2007, 18:51
    0 0
    Ketonal?