cum scap RAPID de un cos cat casa
-
5 Aug 2007, 20:560 0Am postat si la Frumusete, dar incerc si aici.
Fetelor, va implor sa ma ajutati intr-o problema de maxima urgenta si importanta nationala!!!
Maine seara vine iubitul meu dupa o luna cat a fost plecat, iar eu i-am pregatit o premire cum nu se poate mai frumoasa. Doar ca de la atata curatenie si deraticat casa cred, de la praf cred, mi-a iesit o BOMBA pe fata!
E genul de cos care nu se poate stoarce si care nu se poate acoperi cu nimic pe lume!! Credeti-ma ca stau de 2 ore si testez corector, fond de ten si pudra, dar arat ca o masca de carnaval si cosul troneaza ROSU si IMENS pe obrazul meu!!!
N-am probleme cu acneea, sunt 100% sigura ca nu e furuncul, dar nu stiu ce naiba sa fac sa scap de el.
Sau macar sa-i atentuez dezgustatoarea prezenta maine seara, cand imi vine barbatu' acasa! HELP! -
5 Aug 2007, 21:45Evelor, putina mila fata de o femeie aflata in pragul depresiei! glumesc evident. Dar tot va rog sa veniti cu sfaturi!
-
5 Aug 2007, 22:24Apa oxigenata? bicarbonat?
Praf de sulfatiazol (sulfamida) cere la farmacie!
....
imi pare rau...
E ceva natural, lasa-l, se va vindeca el... -
6 Aug 2007, 11:47Pune putina argila pe el si las-o sa actioneze cat mai multe ore,scimband-o din cand in cand,bineinteles.Cu siguranta o sa se mai
traga,dar tot o sa ramana rosu.
Din nefericire,pt problema asta nu exista solutii miraculoase.