Help! Coooosuri! :(((((

•  
    • 99 mesaje
    4 Aug 2007, 19:15
    0 0
    Fetelor, nu stiu ce sa fac! M-au invadat cosurile pe umeri. Mi-e rusine sa mai port maiouri, sau tricouri fara maneca. Nu stiu de la ce au aparut. Mai aveam cativa pe spate, dar pe umeri nu prea. Si culmea, ca nu trec. Sunt rosii, durerosi. ( Cum as putea scapa de ei?
  •  
    • 3297 mesaje
    4 Aug 2007, 21:31
    0 0
    argila. e ieftina. o gasesti la farmacie. o amesteci cu un pic de apa, o aplici pe spate, umeri, decolteu, astepti sa se usuce(o sa te stranga) apoi te speli.
  •  
    • 221 mesaje
    4 Aug 2007, 22:31
    0 0
    Am avut si eu,mai am si acum ,dar mai putin.Am fost la medic si mi-a zis ca e acnee juvenila.Mi-a dat si mie intr-adevar argila,mi-a zis sa nu mai port nimic ce este sintetic,doar bumbac ,asa ca ai grija acum vara.Si atunci(pt ca asta s-a intamplat acum cativa ani),mi-a dat Saprosan pudra sa ma dau,nu stiu daca mai exista.Dar parerea mea este sa incerci sa-ti prepari din argila ca o masca si sa-ti dai pe spate.O lasi pana se usuca si te speli si inceraca sa porti numai lucruri din bumbac.Ne anunti cum iti este!
  •  
    • 5457 mesaje
    5 Aug 2007, 10:24
    0 0
    Mie mi se intampla de la centura de siguranta a masinii. Imi ies asemenea cosuri numai pe portiunea pe care freaca centura (umarul drept, decolteu). Acum am grija mereu sa dau cu spirt, sau sa ma sterg cu servetele cu alcool. Dar am sa incerc si cu argila
  •  
    • 291 mesaje
    5 Aug 2007, 10:40
    0 0
    si eu am avut, si acum mai imi ies din cand in cand. eu am facut tratament cu zapada carbonica, si acasa dezinfectam cu alcool salicilat(preparat in farmacie)si isotrexin gel inainte de culcare(si asta e f bun).inainte de astea am incercat si eu mai multa da fara succes. e singurul tratament care m-a ajutat. in plus,o data pe sapt imi fac masca cu argila si lamaie pe zonele cu probleme.stau cu ea pana se usuca si apoi o spal si aplic un scrub.
  •  
    • 99 mesaje
    5 Aug 2007, 15:25
    0 0
    Multumesc de sfaturi. O sa incerc si eu cu argila. Eu cred ca mi s-au facut din cauza bretelei de la sutien. La farmacie cer pur si simplu argila? este un anumit tip de argila, sau e "universala" ca sa zic asa?

Va pup!