Cura cu argila
-
4 Aug 2007, 12:330 0Buna tuturor.Are idee cineva cat timp se tine o cura cu argila intern?Stiu ca se ia 3 sapt si dupa aia pauza 7 zile ,dar dupa aia se mai continua asa ...sa se insumeze 3 luni sau cat?Sau se tine numa trei sapt la un anumit interval?
-
4 Aug 2007, 15:47Se ia trei saptamani, de 3 ori pe zi...apoi pauza.
Si apoi pana la implinirea a 6 luni, iei lunar , timp de 10 zile, 1 data pe zi....
Cauta pe google si o sa gasesti tot felul de articole...cauta de exemplu " argila algo" si ai sa vezi ce gasesti. -
5 Aug 2007, 15:59Si eu am inceput de 2 zile sa iau argila si o iau de 3 ori pe zi timp de 3 sapt, dupa care iau cam o data pe sapt o cura de intretinere asa mi s-a spus sa iau de catre femeie la care mi-am facut comanda pt argila. Nu e eneaparat cica sa faci pauza daca te simti bine.
-
6 Aug 2007, 12:21Extravantza si cum te simti de cand ai inceput cura ?U ai inceput+o cu un scop anume sau doar asa pt detoxifiere ?
-
6 Aug 2007, 12:54Am luat eu...si m-am simtit destul de ok...s-a simtit si pe pielea mea ( a devenit ceva mai fina)...
Eu am luat-o pentru detoxifiere...iti mai curata organismul de cate chimicale bagam in noi.
Acum fac o pauza si apoi o sa incep iar sa iau. -
6 Aug 2007, 13:17Aha ...eu vreau sa fac cura asta pentru acnee ....am auzit ca e eficienta ...Am obosit de cate pastile am luat si merge doar cat iau dupa care revine...Am inteles ca e un stafilococ ...ink nu am incercat vaccinul.Am zis sa imi detoxif organismul cu argila si sper sa mearga si pt probl mea.A mai incercat cineva pt aceasta probl?A avut rezultate?