Sunt vesnic obosita... help !!!

•  
    • 4 mesaje
    12 Dec 2003, 13:17
    0 0
    De ceva vreme ma simt foarte obosita si fara vlaga . In urma analizelor se pare ca totul este in ordine , dar ...ce ma fac ? Ma simt obosita , fara putere si tot ce-mi doresc este sa dorm . Zilnic trag de mine si ma simt de parca am 100 de ani . Spuneti-mi ce pot sa fac . Am mare nevoie de sfatul vostru dragi "Eve" si va rog nu ma ignorati ca sunt noua printre voi.
  •  
    • 360 mesaje
    12 Dec 2003, 13:41
    0 0
    Si eu trec prin aceeasi stare de oboseala cronica. Am mers la medic si mi-a recomandat, alaturi de odihna, o dieta bazata pe multe fructe si legume, Magne B6, un complex de vitamine ... Dar important este somnul, odihna activa, plimbarile in aer liber. Din pacate eu sunt super ocupata si astept cu nerabdare cele cateva zile libere de Craciun, sa-mi incarc bateriile!
  •  
    • 14 mesaje
    12 Dec 2003, 20:07
    0 0
    s-ar putea sa va surprinda si sa credeti ca nu are nici o legatura dar stiati bineinteles ca de la antibiotice facem candida.ok pana aici.exista tratemente locale dar ceea ce nu stim este ca aceasta candida se generalizeaza in tot organismul si nu scapam de ea decat cu un tratament bazat pe germeni de exemplu bifidus.il gasim in iaurt dar in cantitati insuficiente.candida iti da oboseala migrene stare de anxietate etc.inca o data doctorii nostrii habar nu au de problema asta.eu nu stiu pana acum decat de un tratament pe care il face sora mea in america si care a ajutat-o enorm dar aici nu este de gasit.o sa ma documentez si cand o sa gasesc un medicament su un tratament la noi va tin la curent.bineinteles ca si eu am problema asta.
  •  
    • 11 mesaje
    12 Dec 2003, 21:36
    0 0
    Ooooo,cita dreptate ai draga Paula,candida e o adevarata nenorocire,odata instalata in organism scapi al in poienita de greu de ea pentru ca te invadeaza pur si simplu!Un simplu tratament ca antibiotice luate fara vitamine si fara stamicin(care fie vorba intre noi,acum e atit de slab incit aproape ca nu-si mai face efectul)te procopseste cu o adevarata"PESTA"!!!Te invadeaza cu o rapiditate uluitoare,din git trece in esofag,apoi in intestine si de-acolo ajunge in vagin!!!ce mai,iti da tot organismul peste cap.Si e si ingrozitor de usor de transmis!Iar starile de oboseala "fara motiv", care nu au alta explicatie medicala(o avitaminoza puternica,o scadere a imunitatii organismului,o cadere a nivelului calcemiei,un ficat bolnav sau o anemie feripriva)pot fi in cele din urma cauzate de prezenta candidozei ...URIT... Cel mai bine este sa mergi la un laborator care face exudate faringiene si examene de coprocultura(vezi ca si viermii intestinali dau aceeasi simptomatologie,cu stari de oboseala si un rau general)apoi ar fi f.f.f. bine sa faci un examen ginecologic care sa determine prezenta candidei vaginalis. Daca ai facut toate aceste controale si nu ai candida ,e O.K., dar daca o ai sunt medicamente care trebuie luate in mai multe reprize,apoi repetate analizele,iar un rind de tratament si tot asa pina se vindeca...Daca esti casatorita sau daca ai un partener stabil si nu folositi prezervativ e bine sa faca si el tratamentul fiindca sigur l-a "muscat" si pe el candida.Sfatul meu este sa consultati medici RESPONSABILI, care n-au facut medicina la F.F... cu toate ca astia sint pasari rare la noi in tara! Oricum,eu va doresc sanatate maxima si daca gasiti vreodata un medic BUN trimiteti-mi si mie adresa lui(ei),ca eu una m-am saturat de cautat! Hai sa va mai zic una"GROASA"de tot: candidoza vaginala netratata face rani pe uter,care se transforma in adevarate "focare" de cancer...
  •  
    • 14 mesaje
    13 Dec 2003, 19:19
    0 0
    ma bucur mult de tot ca mi se confirma ce am scris pentru ca observ ca internetul este o metoda grozava de documentatie.urmarile candidei nu stiam ca sunt atat de grave si m-au pus in alerta.multumesc mult te tot.caut tratamente si medici buni.acum ma duc la ankar de la medsana, este foarte bun dar suntem la inceputul colaborarii.sa vedem cum merge in continuare.oricum in paralel ma documentez singura.va tin la curent.
  •  
    • 4 mesaje
    14 Dec 2003, 04:14
    0 0
    Multumesc Paula ,recunosc ca sunt bulversata de ceea ce aflu .Adevarul este ca trebuie sa fac ceva cat mai urgent , oboseala asta haioasa a inceput sa-mi afecteze inclusiv relatia de familie . Din cauza acestei stari de oboseala , am devenit foarte irascibila si de fiecare data cand vad ca nu mai pot sa ma achit si de treburile gospodariei ma enervez in primul rand pe neputinta mea.Am cautat remedii pentru candida si am gasit ceva despre Kombucco ( un gen de sirop care se prepara cu apa ) Se spune ca trateaza o sumedenie de boli , dar oare este adevarat ? EXISTA VREO "EVA " CARE A FOLOSIT ACEST PRODUS , sau va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva care ma poate scapa de starea de oboseala si fara vlaga.
  •  
    • 7 mesaje
    16 Dec 2003, 10:34
    0 0
    Am trecut si eu printr-o perioada la fel de "neagra" in care ma simteam foarte obosita si niciodata nu aveam chef de nimic. Insa, in cazul meu, de vina a fost consumul exagerat de cafea. Mi-au trebuit aproape doua saptamani sa renunt la ea, perioda in care am dormit foarte mult, insa acum ma simt foarte bine, ma simt plina de energie si ma trezesc foarte usor dimineata.
    Nu stiu cat iti va folosi experienta mea, insa la mine aceasta incercare a fost de bun augur.
  •  
    • 346 mesaje
    17 Dec 2003, 13:52
    0 0
    Eu am patit-o pe propria piele, de la niste antibiotice recomandate de medicul de familie in urma unei traheite urate cu tuse foarte puternica, la scurt timp sotul meu mi-a spus ca i-a aparut ceva pe organul sexual si nu dupa mult timp am simtit si eu o jena si am fost la un dermatolog ne-a facut analizele si a descoperit candida vaginala si ne-a dat urmatorul tratament Nizoral pastile 2/12 la amandoi, lui unguent Nidoflor iar mie ovule vaginale Tricomiconiu si spalaturi vaginale cu ceai de musetel+1 lingura de bicarbonat alimentar, eram si obosita si irascibila si nu imi dadeam seama de ce, dadeam vina de cotidianul zilei, servici, casa, lectii cu cea mica si altele pana am descoprit ce aveam si dupa ce am terminat tratamentul am luat o perioada si multivitamine si minerale si am reusit sa-mi revin. Sa ai grija, multa sanatate!