aslo

•  
    • 4 mesaje
    3 Aug 2007, 21:10
    0 0
    in urma analizelor mi-a reiesit urmatoarea valoarea 642 in conditiile in care valoarea maxima este 200...ce urmeaza? un tratament cu antibiotice?
  •  
    • 156 mesaje
    3 Aug 2007, 21:20
    0 0
    In general, da. Dar mai bine vezi unde ai infectia. Daca ai fost bolnava, chiar daca infectia a trecut, ASLO scade mai incet, asa ca mai bine mergi intai la doctor.
  •  
    • 8403 mesaje
    3 Aug 2007, 21:31
    0 0
    tratament cu Penicilina injectabila si apoi \Moldamin.timp de jumatate de an, cate 1 saptamanal.

mai intai insa daca nu ai mai facut penicilina, testeaza sensibilitatea la acest antibiotic.
  •  
    • 451 mesaje
    3 Aug 2007, 21:41
    0 0
    In ce laborator ti-ai facur analizele? Cum se cheama?
    Din pacate nu toate laboratoarele romanesti sunt fiabile.
    Cineva si-a facut analizele intr-un SRL de apartament. I-au iesit foarte prost, ca ar avea leucemie. S-a dus in hematologie, a repetat analizele si n-avea nimic.
    Repeta analizele intr-un laborator fiabil gen BIOCLINICA. Daca iese ASLO mare va trebui sa iei antibiotice si sa refaci din cand in cand analizele. Daca iese din nou mare vezi cu medicul de ce antibiotic ai nevoie.
  •  
    • 682 mesaje
    3 Aug 2007, 22:17
    0 0
    .
  •  
    • 412 mesaje
    4 Aug 2007, 14:30
    0 0
    Moldamin?? ( Eu am fac nenorocitul asta de Moldamin tp de vreo 2 ani , si doar o data pe luna !(la inceput o data la sapt) Este Oribil ! Eu am fac ptr reumatism articular , mi-a iesit aslo 1200 !
    Nu vreau sa te sperii , mai bine refa analizele..
  •  
    • 585 mesaje
    13 Aug 2007, 15:05
    0 0
    si eu am avut aslo mare si mai intai am urmat un tratatment cu antibiotice...apoi am facut moldamin timp de 6 luni,o data pe saptamana parca...de fapt la ultima injectie nu am ami fost...asa ma inec eu ca tiganul la mal!trebuia sa repet analizele si nu am mai vrut...imi faceau asa rau antibioticele astea,eram cu imunitatea la pamant...nu mai vreau sa mai aud de analize si mai ales de moldamin,e foarte dureros...cateodata imi dadeau lacrimile de durere...pot sa am aslo 3000 ca nu ma mai intereseaza...multa sanatate,fetelor!