aventura mea cu anticonceptionalele

•  
    • 29 mesaje
    2 Aug 2007, 11:22
    0 0
    In urma cu 2-3 saptamani am facut un control si o ecografie; mi s-a spus, printre altele, ca am microchisturi pe unul dintre ovare si mi s-au recomandat anticonceptionale, pt a trata problema.
    martia trecuta, in prima zi, am inceput sa iau yasmine - prescrise de doctorita, evident. martea asta, pe la 12, la servici, m-am trezit cu o hemoragie groaznica si am ajuns la urgente... am stat in spital de ore, iar acum am inca zile de concediu medical...
    evident, va urma un nou consult si o noua ecografie, de indata ce ma simt mai bine - luni, cel mai probabil. si evident, de luna viitoare voi schimba pastilele.
    voiam totusi sa va cer si voua parerea - daca vi s-a intamplat asa ceva, cum ati rezolvat...
  •  
    • 208 mesaje
    2 Aug 2007, 14:08
    0 0
    Amelia draga,nu vreau decat sa-ti doresc multa,multa sanatate!! Eu nu am avut asemenea experiente si nici nu folosesc anticonceptionale,deci nu stiu cum sa te ajut. Cred ca mai bine ar stii doctorul.Probabil organismul tau nu le-a tolerat. O sa-ti dea alceva. Insantosire grabnica !!