cos intr-o regiune delicata
-
1 0De vreo trei zile mi-a aparut un cos dintr-ala sub piele chiar in regiunea genitala. Este foarte tare si ma doare daca il strang,dar ma si mananca in acelasi timp.Chestia e ca de cand a aparut a inceput sa se "coaca" si nu stiu ce se va intampla in continuare.O sa dispara de la sine,nu o sa dispara? M-am dat cu un unguent cu ihiol care cica are proprietati antiinflamatoare si antiseptice,dar pe mine ma ingrijoreaza rau.Mai ales ca plec vineri dimineata la mare si nu am timp sa ma duc la doctor
-
Mi s-a intamplat si mie si mamei mele.
Ia-ti de la farmacie Cloramina B, dizolva-le asa cum scrie in prospect in apa fiarta si racita, si pune-ti acolo comprese.
Cum zici ca pleci la mare in cateva zile, schimba-le mai des. Poti folosi tampoane demachiante, de exemplu...eu asa imi puneam. Sau pansament steril. O sa se sparga singur.
Sanatate!!! -
Am avut si eu asa ceva in urma cu vreo 6 ani, dar a fost de la epilat.Nu avea varf si nu aveam cum sa-l storc.S-a facut mare cat o nuca.Am fost nevoita sa merg la urgente pt nu mai puteam umbla si aveam dureri ingrozitoare din varful piciorului pina in sold. M-a anesteziat si mi-a facut o mica operatie sau incizie.Nu te lasa du-te la medic sa nu se infecteze mai tare si sa fie prea tarziu.
-
Mey, voi ati innebunit? Cu un ac dezinfectat :o? Am avut si eu unul, de la epilatul cu ceara, m-am apucat de el singura, ca, deh, eram desteapta si s-a umflat toata zona pana la sold si am mers la urgente, o mica anestezie, o mica incizie, pungi cu gheata 2 zile, antibiotice sa nu se infecteze zona. Nu-i de glumit. Mergi la medic. RPD