SUNT DISPERATA!!!
-
0 1Fetelor, sunt disperata la propriu.
O micoza urata a recidivat (mancarimi sau usturimi, alterneaza), in urma unui tratament cu ampicilina.
Am luat Macmiror,nimic.Apoi Lomexin...mai rau imi era... M-am dus la ginecolog, mi-a recomandat Meclon (6 nopti). Tantum Rosa... Nu mi-a trecut decat senzatia permanenta de manacrime; e drept, de la prima aplicare.
M-am dus din nou la ginecolog. Mi-a dat, de aceasta data, Gynofort, doza unica.
Aseara am actionat. Progresiv, a inceput sa ma manance din nou; nu foarte tare, dar...
Concluzia este: SUNT DISPERATA!!!
Ginecologul mi-a zis sa las crema sa actioneze 4 zile, fara sa ma spal in vagin. Ce fac?
Astept 4 zile, sau merg la alt ginecolog?
Ma gandesc la dermato-venerice, la Colentina.
Astept sfaturile voastre.
Multumesc mult, mult de tot. -
eu am facut un tratament pt helicobacter pylori (augmentin+ fromilid)si din a treia zi ma urcam pe pereti.....am facut spalaturi cu bicarbonat si seara m-am pus cate un ovul de colposcopine ....am 4 zile si ma simt bine ....ce sa spun cred ca e mai slab decat ce ai luat tu dar eu ma simt bine desi primele doua zile tot mai simteam ceva mancarimi ....poate trebuie sa ai rabdare macar 3 zile
e nebuna asta de candida de vina!!! -
Am citit mesajul tau. Stiu prin ce chinuri treci. Am patit-o si eu.
Am luatovule Cervugid apoi am continuat cu Colposetine 18 zile (aceste ovule Colposeptine sunt unele antiseptice si am inteles de la medicul meu ginecolog ca sunt bune sa le folosesti si cand nu ai prb). de asemeni prietenul meu a facut tratament cu un unguent, parca Lamisil.
Multa sanatate!