SUNT DISPERATA!!!

•  
    • 476 mesaje
    1 Aug 2007, 15:32
    0 1
    Fetelor, sunt disperata la propriu.
    O micoza urata a recidivat (mancarimi sau usturimi, alterneaza), in urma unui tratament cu ampicilina.
    Am luat Macmiror,nimic.Apoi Lomexin...mai rau imi era... M-am dus la ginecolog, mi-a recomandat Meclon (6 nopti). Tantum Rosa... Nu mi-a trecut decat senzatia permanenta de manacrime; e drept, de la prima aplicare.
    M-am dus din nou la ginecolog. Mi-a dat, de aceasta data, Gynofort, doza unica.
    Aseara am actionat. Progresiv, a inceput sa ma manance din nou; nu foarte tare, dar...
    Concluzia este: SUNT DISPERATA!!!
    Ginecologul mi-a zis sa las crema sa actioneze 4 zile, fara sa ma spal in vagin. Ce fac?
    Astept 4 zile, sau merg la alt ginecolog?
    Ma gandesc la dermato-venerice, la Colentina.
    Astept sfaturile voastre.
    Multumesc mult, mult de tot.
  •  
    • 145 mesaje
    1 Aug 2007, 18:41
    0 0
    Alaturi de tratamentul medicului e foarte bine daca faci cel putin de 2 ori pe zi spalaturi vaginale cu apa calduta cu bicarbonat, la o jumatate de litru apa pui o lingurita de bicarbonat.Si nu fi disperata, exista motive adevarate pentru acest sentiment!
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2007, 19:06
    0 0
    ia clotrimazol ovule 12 zile(1 ovul seara dupa ce faci spalaturi cu bicarbonat)si dupa aia dai cu crema clotrimazol tot timp de 12 zile
  •  
    • 844 mesaje
    1 Aug 2007, 19:07
    0 1
    eu am facut un tratament pt helicobacter pylori (augmentin+ fromilid)si din a treia zi ma urcam pe pereti.....am facut spalaturi cu bicarbonat si seara m-am pus cate un ovul de colposcopine ....am 4 zile si ma simt bine ....ce sa spun cred ca e mai slab decat ce ai luat tu dar eu ma simt bine desi primele doua zile tot mai simteam ceva mancarimi ....poate trebuie sa ai rabdare macar 3 zile

e nebuna asta de candida de vina!!!
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2007, 19:07
    0 0
    am uitat!
    daca ai partener stabil trebuie sa tina si el tratament cu aceeasi crema timp de 12 zile si daca se poate sa nu aveti contact
  •  
    • 488 mesaje
    1 Aug 2007, 19:31
    0 0
    Vezi ca ti-am trimis un articol pe mesaj privat.Intra pe top sanatate si gasesti si acolo mai multe informatii
  •  
    • 476 mesaje
    1 Aug 2007, 22:30
    0 0
    Va multumesc din suflet pentru sfaturi. O sa mai am rabdare cateva zile....sa vedem ce iese.
    Am uitat sa va spun ca si logodnicul meu a facut tratamentul care i-a fost recomandat.
    Inca o data, va multumesc!!!
  •  
    • 194 mesaje
    1 Aug 2007, 23:19
    0 0
    daca faci tratament cu gynofort nu trebyie sa te speli vreo 4 zile....chiar daca te mai mananca sau ustura sa nu te speli...astea sunt reactiile la gynofort, cel putin as ascrie in prospect...si eu l-am folosit si a dat roade...sanatate multa si asteapta....eu am luat 2 doze....
  •  
    • 43 mesaje
    2 Aug 2007, 21:26
    0 0
    Am citit mesajul tau. Stiu prin ce chinuri treci. Am patit-o si eu.
    Am luatovule Cervugid apoi am continuat cu Colposetine 18 zile (aceste ovule Colposeptine sunt unele antiseptice si am inteles de la medicul meu ginecolog ca sunt bune sa le folosesti si cand nu ai prb). de asemeni prietenul meu a facut tratament cu un unguent, parca Lamisil.
    Multa sanatate!