vreau sa stiu

•  
    • 3 mesaje
    31 Iul 2007, 20:22
    0 0
    am si eu o intrebare , mai degraba o nelamurire. ultima menstruatie am avut-o in luna martie, de aceea , cam tarziu, m-am dus la un consult ginecologic.Mai bine nu ma duceam! Dupa un control rapid de 2 minute doctorita mi-a dat un diagnostic ferm: sterilitate. cica eu nu am avut ovulatie niciodata atata vreme cat nu am menstruatie. Am intrbat-o pe doctorita cum e posibil acest lucru de vreme ce eu am menstruatii(maxim 7 pe an). Alt raspuns nu am mai primit de la ea. Nu m-am speriat fiindca din cate stiu eu lucrurile nu stau chiar asa cum zice aceasta doctorita. Mama mea, la varsta de 39 de ani, dupa 8 luni, timp in care nu a avut menstruatie, a aflat ca este insarcinata in 2 luni. Problema pe care o am eu a avut-o si mama toata viata.Bineinteles ca ma voi duce la alt doctor si voi face impreuna cu sotul meu analize. Dar , pana atunci, dragele mele as vrea sa aud si alte pareri.
  •  
    • 488 mesaje
    31 Iul 2007, 20:35
    0 0
    Draga mea doctorita aia e o ...Du-te la alt medic.
    Eu am avut probleme ca ale tale si am facut ani de zile tratament(aveam si alte probleme).Am luat medicamente,homeopate si naturiste.Daca vrei iti trimit remediile care le-am facut eu.
    In primul rand trebuie sa-ti reglezi ciclul.
    La 99 % din medicii care am fost mi-au spus ca n-o sa pot ramane gravida niciodata.Sa-i dea D-zeu sanatate d-nei doctor GELERIU ELEONORA care a fost singura care a spus ca pot avea copii dar sa am rabdare.
    Asta te sfatuiesc si eu :ai rabdare.Eu pe langa dereglarile de ciclu am avut si alte probleme mai grave si am ramas insarcinata.Important e ca sotul tau sa fie alaturi de tine.Oricum si el trebuie sa faca teste ca sa se dea verdictul:STERILITATE
    Succes.Te pup.
  •  
    • 156 mesaje
    31 Iul 2007, 21:33
    0 0
    Esti sigura ca tipa la care te-ai dus este doctorita? Dupa raspunsuri, nu pare. Dute la alt medic adevarat. Eu am avut intotdeauna ciclul cand a vrut el, ani cu 14 cicluri si ani cu 8 cicluri pe an. E drept ca ramaneam greu insarcinata si nu puteam tine sarcinile mai mult de 4 luni, dar in final am reusit sa am un copil fara tratament, chiar daca l-am nascut la 7 luni, acum e sanatos. Asa ca mai bine mergi la un medic cu care poti discuta serios.
    Succes
  •  
    • 3 mesaje
    31 Iul 2007, 22:32
    0 0
    va multumesc pentru comentariile voastre. sincera sa fiu nu iau in seama ceea ce mi-a zis aceasta doctorita. Nici macar nu m-am speriat. Insa, un singur lucru m-a pus pe ganduri. Ea sustine ca, daca nu exista menstruatia, nu exista nici ovulatie. acum stau si eu si ma gandesc : cum vine asta? oricum o sa ma mai documentez si eu. pana una alta nu inteleg de ce nu-mi vine " beleaua". e prima data cand trec mai bine 3 luni si nimic. e adevarat ca de 5 luni locuiesc in alta tara si doctorita a zis ca si asta ar putea constitui o cauza. din pacate , in Romania mai stam doar cateva zile , asa incat o sa caut un doctor acolo unde locuim acum. in alta ordine de idei acest consult mi-a ajuns , a fost pot sa zic, traumatizant. am simtit ca discut cu o oarecare in nici un caz cu o doctorita .
  •  
    • 3 mesaje
    31 Iul 2007, 22:37
    0 0
    draga Domynyque, eu chiar ma gandesc foarte serios sa urmez un tratament naturist. peste 5 zile plec din tara asa inca te rog, daca ai putea sa-mi trimiti cat mai repede tratamentul pe care l-ai urmat tu. nu de alta, dar ca sa pot face rost cat mai repede de ce este nevoie. adresa mea de maileste : parlici_adela@yahoo.co.uk. multumesc
  •  
    • 488 mesaje
    31 Iul 2007, 23:28
    0 0
    DAca ai primit emailul confirma-mi.
  •  
    • 488 mesaje
    2 Aug 2007, 14:48
    0 0
    Ai reusit sa mergi la vre-un medic?
  •  
    • 488 mesaje