buna fetelor!
-
31 Iul 2007, 17:500 0tocmai am aflat de voi si m-am gandit,hop sa va scriu si eu!profitand de ultimele zile cu statutul de gravidutza,vreau sa va urez sarcina mai usoara ca a mea si o nastere fara dureri prea mari,ca nu va primesc,(nu am suficientzi peretzi la casa)ca sa ma insotzitzi.tocmai m-am intors de la spital,unde mi s-a spus ca inductzie imi fac la data programarii eventual,adica08.08,in nici un caz mai devreme cu toate ca am dureri de-mi vine sa urc pe peretzi.am incercat bai de relaxare,masaje,degeaba!sunt la stadiul de:uuuuuuuuuuuuf!daca avetzi o idee ce asi putea face sa nasc mai repede,desigur alta decat aceea de a ma obisnui cu durerile,orice sfat e bine venit!merci mult si va pupic!
-
31 Iul 2007, 21:41Buna, nu te grabi sa nasti, gandeste-te ca pentru "pui" e mai bine sa stea acolo, sa se mai pregateasca pentru viata de afara. La spital nu ti-a spus ce sa faci sa nu te mai doara? La mine s-a grabit prea tare (la 7 luni, prin cezariana de nevoie) as aca sincer vorbind nu prea am avut dureri, asa ca sfaturi nu pot sa-ti dau. Regret. Oricum, nastere usoara si poate mai rezisti o saptamana.