poate sa ma ajute cineva...va rog mult

•  
    • 63 mesaje
    30 Iul 2007, 22:42
    0 0
    am o intrebare.Mi-a intarziat ciclul vreo doua luni...fiind neregulat la mine...am facut si test de sarcina si nu sunt insarcinata,asa au spus rezultatele,sa ma incred in ele?Ei bine intrebarea mea acum esteaca nu sunt insarcinata de ce nu imi vine ciclul.Am intrebat un dr si mi-a spus mai mult cauze si mi-a sugerat sa iau ca si tratam anticonceptionale.Daca vreuna dintre voi a avut aceeasi probl poate sa-mi spuna ce fel de tratam sa iau?Si vreau sa mentionez ca in iunie am luat postinor exact la inceputul lunii?Va rog dc stiti ceva da-ti-mi un sfat..multumesc..pusi
  •  
    • 488 mesaje
    30 Iul 2007, 22:47
    0 0
    Eu am avut si am asemenea probleme.Cel mai bine mergi la un ginecolog,si-ti da el tratament.Nu lua dupa ureche,ca nu e de joaca cu astfel de probleme.
  •  
    • 49 mesaje
    31 Iul 2007, 13:31
    0 0
    pai ia timp de 2 zile duphaston cate 4 pastile pe zi...2 dimineata si 2 seara dupaia asteapta ca in vreo 3 zile iti va veni ciclu si dupaia eu zic sa iei anticonceptionale...asta mi-a spus si mie medicul
  •  
    • 63 mesaje
    2 Aug 2007, 02:07
    0 0
    mersi mult de sfat o sa incerc dar cred ca mai intai fac o vizita la doctor.....pupici
  •  
    • 650 mesaje
    2 Aug 2007, 04:15
    0 0
    cand te duci la doctor, roaga-l sa-ti explice in detaliu cum functioneaza aparatul genital... de ce unele femei au ciclu neregulat, de ce nu ovuleaza in fiecare luna, etc.
    tu ai nevoie de o lectie de biologie, nu de pastile.
    si te rog frumos nu mai lua postinor, iti face rau. intreaba la doctor ce e perioada fertila, cum se calculeaza, fcum se foloseste prezervativul corect ca sa nu se rupa si sa nu alunece, vorbeste despre anticonceptionale... si invata sa-ti respecti corpul si sa nu mai faci chestii din astea riscante pe cheltuiala lui.
  •  
    • 86 mesaje
    2 Aug 2007, 09:06
    0 0
    niky955 doar la ginecolog vei rezolva problema asta pt k si eu am avut asa intarziere timp de o luna si chiar si 2 luni dar am mers la medic.si am rezolvat problema pt k si eu eram ingrozitor de speriata,chiar dak aveam un partener stabil care ulterior mi-a devenit sot.e o dereglare a organismului tau si de aceea trebuie sa mergi neaparat la doctor pt k toti putem sa iti dam sfaturi dar tebuie sa afli tu.
  •  
    • 488 mesaje
    2 Aug 2007, 14:45
    0 0
    La sfatul Vestei (eu am alte probleme) mi-am cumparat tinctura de branca ursului.E buna si pt intarzaieri de ciclu.Nu lua pastile aiurea nerecomandate ca fiecare organism se comporta altfel.Sanatate
  •  
    • 2039 mesaje
    2 Aug 2007, 14:52
    0 0
    Dominique, imi poti da mai multe detalii in legatura cu branca ursului? Si eu am probleme cu ciclul neregulat (imi intarzie si cate 2 saptamani fara motiv).
    Cum se ia si pentru ce este mai exact bun?
  •  
    • 488 mesaje
    2 Aug 2007, 17:07
    0 0
    Este o tinctura buna pt probleme genitale si nu numai.Costa 15 roni si are 250 ml.Vrei sa-ti scriu prospectul?