tot in drum spre medic

•  
    • 76 mesaje
    30 Iul 2007, 22:06
    0 0
    e a doua zi consecutiv cind ambele picioare mi se umfla de la genunchi in jos. aveti idee care sa fie cauza? trebuie sa va spun ca in rest e totul oke, adica nu sunt unflata la fata, la miini, degete... doar de la genunchi in jos. ma dor picioarele de mor si s-au facut butucei si atunci cind apas gambele sunt tari.
  •  
    • 3297 mesaje
    30 Iul 2007, 22:47
    0 0
    poate de la oboseala. daca ai un servici unde trebuie sa stai mult in picioare...

dar mai bine fugi la medic, nu mai sta
  •  
    • 488 mesaje
    30 Iul 2007, 22:49
    0 0
    Mergi la medic urgent.
  •  
    • 238 mesaje
    31 Iul 2007, 10:38
    0 0
    Cauze pot fi mai multe: nu esti suficient hidratata, mananci foarte sarat si retii apa in organism, statul prelungit in picioare sau in sezut, circulatie periferica proasta.
    Concluzie: mergi la doctor.
    Multa sanatate!
  •  
    • 76 mesaje
    1 Aug 2007, 14:24
    0 0
    multumesc mult fetelor. imi cer scuze, dar am avut computeru mort si nu am mai putu intra. da, probabil nu ma hidratez suficient, ma fortez sa beau mai mult de 1,5 litri de lichid pe zi pentru ca nu pot mai mult. prea sarat nu maninc si nici in picioare nu stau toata ziua. poate fi si de la oboseala ori circulatie periferica proasta. orcum, un drum la medic trebuie sa fac (atit ca pin'la doctor te maninca sfintii ) )
    numai bine si voua