chiar nu mai rezist! numai belele :((

•  
    • 49 mesaje
    29 Iul 2007, 16:02
    0 0
    fetelor,sa va povestesc cu lux de amanunte ce am patit ca sunt foarte stresata si tot timpu fac belele! in urma cu 7 zile am intretinut un contact sexual protejat dar ..la final nu stiu cum dar a ramas prezervativul in mine..si mam speriat crezand ca e posibil sa raman insarcinata am luat postinor 2...dar in 26 trebuia sa imi vina ciclul meu normal si nu mi-a venit inca.mi-am facut un test in 27 prima zi de la intarzierea ciclului si a iesit negativ.ce as putea face?cam cat o costa o consultatie la ginecolog? ca sunt stresata...mi s-au intarit sanii dar nu imi vine ciclu...este posibila o dereglare?
  •  
    • 488 mesaje
    29 Iul 2007, 16:13
    0 0
    O consultatie costa intre 30 si 5o RON.Daca ti-ai facut testul si a iesit negativ eu zic ca nu esti insarcinata,dar mai bine mergi la medic.Eu cand am ramas insarcinata m-au durut f. tare sanii,dar n-am dat importanta deoarece aveam dureri de sani inainte de ciclu.
    Succes
  •  
    • 156 mesaje
    29 Iul 2007, 16:53
    0 0
    Testele nu sunt garantate 100%. Mai bine mergi la doctor, si poti sa mergi si cu trimitere de la medicul de familie si nu te costa nimic, iar la un cabinet particular aprox. 50 RON.
  •  
    • 1225 mesaje
    29 Iul 2007, 17:15
    0 0
    Daca ai luat Postinor, nu ai cum sa fii insarcinata.Insa dupa el nu te astepta ca totul sa fie ca inainte, nu ai citit in prospect de reactiile adverse?
  •  
    • 49 mesaje
    29 Iul 2007, 18:48
    0 0
    da dar ma asteptam sa imi vina ciclu deoarece cu mult timp in urma m luat 2 cutii intr-o luna si stiu ca mi-a venit normal ciclu...si acum sunt putin speriata.maine cred ca voi merge la un medic ginecolog.pt ca ma enerveaaza asteptarea asta si nu mi-a intarziat niciodata.Dominique...tu ai facut un avort?sau au copil ?
  •  
    • 746 mesaje
    29 Iul 2007, 21:44
    0 0
    o consultatzie costa si 1 milion jumate,depinde unde mergi.
    e vb de o dereglare la tine.
  •  
    • 5457 mesaje
    29 Iul 2007, 22:40
    0 0
    Din cauza Postinorului poti avea mari dereglari de menstruatie. Am patit-o eu, de nu mi-a venit vreo 5 luni la rand, am mers la medic si mi l-a provocat cu pastile.
  •  
    • 488 mesaje
    29 Iul 2007, 23:35
    0 0
    Iubita mea eu chiar imi doream un copil si atunci cand am ramas a fost surpriza pt toata lumea.
    N-am facut in viata mea vreun avort.
    Am facut tratamente sa raman insarcinata.
    Eu iti urez mult succes si pe viitor ai mare grija pt ca un avort e o solutie de moment uneori cu implicatii ulterioare.Sa ne tii la curent
  •  
    • 49 mesaje
    29 Iul 2007, 23:55
    0 0
    maine dimineata voi merge la un medic ginecolog la playning .costa 700 de mii dar nu stiu daca trebuia sa imi fac o programare sau nu.dar nu stiti rezultatele le primesc pe loc?sau cum ?ma poate primi si fara o programare?ca habar nu am nu am fost niciodata.va pup..
  •  
    • 488 mesaje
    30 Iul 2007, 00:06
    0 0
    Nu stiu cum se procedeaza acolo unde te duci.In general eu imi fac programare.
    Eu zic ca o sa te primeasca daca nu sunt multe fete programate.
    Iti spune pe loc daca esti gravida sau nu.Poate iti da sa faci ceva analize.
  •  
    • 49 mesaje
    30 Iul 2007, 00:23
    0 0
    pfu m-am mai usurat cand am auzit ca imi zice pe loc.dar ce fel de analize sa fac? nu imi face testu ala papanicolau??
  •  
    • 49 mesaje
    31 Iul 2007, 12:03
    0 0
    fetelor am fost ieri la ginecolog...la un cabinet particular consultatia a fost 900 de mii si mi-a facut tst papanicolau si ecografie vaginala ca sa vada daca sunt insarcinata si nu sunt! sunt cea mai fericta! mi-a dat medicamente ca sa imi vina ciclu pt ca mi l-a dereglat postinoru foarte tare.mi-a dat si anticonceptionale karissa...iar medicamentele care e iau ca sa imi vina ciclu se umesc duphaston.asta pt fetele care sunt in aceasi situatie va pup si ms mult pt sfaturi!