speriata

•  
    • 63 mesaje
    29 Iul 2007, 14:20
    0 0
    am luat in luna inie anticonceptionale de urgenta si de atunci nu-mi mai vine ciclul.am facut 5 teste de sarcina si nu sunt insarcinata.un test l-am facut chiar la spital.nu stiu ce sa fac???oare acele anticonceptionale au vreo legatura?va rog daca stiti ceva raspunde-ti-mi?multumesc anticipat
  •  
    • 1225 mesaje
    29 Iul 2007, 14:31
    0 0
    Din pacate, au o foarte mare legatura. Postinorul poate cauza dereglari hormonale serioase. Nu esti insarcinata, in schimb se pare ca ai o alta problema. Mergi la medic.
  •  
    • 49 mesaje
    29 Iul 2007, 19:28
    0 0
    se pare ca avem aceasi problema!dupa ce mergi la medic spunemi si mie ce ti-a zis.
  •  
    • 44 mesaje
    8 Aug 2007, 23:46
    0 0
    eu zic sa mergi cat mai repede la medic, eu am fost si raspunsul a fost groaznic. intarzierea poate fi si de la postinor, dar si de la alte cauze mai grave, cum e la mine fie o tumoare fie sarcina moarta.
  •  
    • 49 mesaje
    9 Aug 2007, 16:24
    0 0
    draga mea eu am fost la ginecoloog si am rezolvat problema aveam o dereglare din cauza postinorului mi-a dat pastile sa imi vina ciclu si acum iau anticonceptionale! mergi si u la un medic
  •  
    • 44 mesaje
    9 Aug 2007, 16:45
    0 0
    eu am fost si din pacate rasp nu a fost asa de favorabil ca la tine. in fine ma bucur ptr u.sanatate si pusi
  •  
    • 49 mesaje
    10 Aug 2007, 08:51
    0 0
    of imi pare rau pupe...bye
  •  
    • 3 mesaje
    13 Aug 2007, 11:39
    0 0
    pe parcursul a 5 luni am luat de doua ori postinor 2. prima data (in februarie) nu am avut nici un efect secundar. dupa ce am luat a doua oara (in iulie) am inceput sa am probleme cu menstruatia: la cateva zile dupa ce l-am luat, am avut timp de vreo 3-4 zile sangerari usoare. iar luna asta cand era timpul sa-mi vina ciclul am avut timp de o zi sangerare foarte usoara. avand in vedere ca am auzit de fete care au avut ciclu timp de 3 sapt sau care nu au avut ciclu timp de 6 luni sunt speriata!
  •  
    • 49 mesaje
    13 Aug 2007, 12:33
    0 0
    fetelor si eu am luat de f multe ori postinor si nu este bun iti face numai rau am vazut pe propria piele! mergeti la un medic si luati anticonceptionale ca sa fiti mai linistite!
  •  
    • 18 mesaje
    13 Aug 2007, 12:58
    0 0
    mai..nu luati postinor ori de cate ori ati facut o boacana si va este frica..ca asta nu sa ia asa..este indicat sa se ia de 2 ori pe an...nu mai mult..si nu, luna asta iau o si luna cealalta pot sa iau din nou ,tocmai, o data la 6 luni..
  •  
    • 3 mesaje
    13 Aug 2007, 16:35
    0 0
    pe mine ma ingrijoreaza faptul ca mi am dereglat menstruatia! sarcina este este exclusa pt k eram imediat la cateva zile dupa menstruatie (la maxim 3 zile); in plus el a ejaculat "afara"... si nu stiu ce sa fac!
  •  
    • 3297 mesaje
    13 Aug 2007, 16:44
    0 0
    poti sa faci un test de sarcina chiar daca s-a intamplat la 3 zile dupa menstruatie.

daca el a ejaculat afara, asta nu inseamna ca nu poti fi insarcinata! inainte de a ejacula, elimina "love drops", care contin si ele spermatozoizi, deci poti ramane insarcinata.
  •  
    • 3 mesaje
    13 Aug 2007, 17:12
    0 0
    nu cred ca sunt insarcinata.. am facut o 2-3 zile dupa menstruatie, a ejaculat afara si am luat si postinor.
  •  
    • 2191 mesaje
    14 Aug 2007, 02:19
    0 0
    nu esti insarcinata,dar nici ok nu esti..avand in vedere ca ai luat de 2 ori postinor la un interval de nici 5 luni..cand ele,in mod normal,se iau o data la 6 luni..
    din cauza "abuzului" ti-ai dereglat menstruatia..asa ca mergi la doctor si vezi ce e de facut..si alta data nu mai lua postinor dupa ureche..