Timisoara

•  
    • 19 mesaje
    8 Dec 2003, 12:55
    0 0
    e cineva din Timisoara?
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Dec 2003, 13:16
    0 0
    eu...si mi-s o banateanca convinsa ..
  •  
    • 19 mesaje
    8 Dec 2003, 14:16
    1 0
    buna carmelia, uite ce ma intere si pe mine...stii vreun medic ginecolog bun in Timisoara, adica de incredere si care sa il preocupe pacienta nu doar banii?
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Dec 2003, 14:22
    1 1
    Sunt destui medici buni,si pe care ii intereseaza pacienta...dar sunt cam scumpi.
    1. Dr. Olaru-e unul dintre cei mai buni,dar si cei mai scumpi.Poate fi gasit ori la spitalul Odobescu,ori la cabinetul lui de langa Parcul Poporului(La Baile Neptun)
    2. Eu una,merg la Dr.Hrubaru(el) si sunt foarte multumita-are cabinet pe Gh. Lazar.
    3.Mai sunt si altii,dar du-te la Hrubaru.
    Sanatate multa...dar ce te doare????
  •  
    • 19 mesaje
    8 Dec 2003, 15:06
    0 0
    Multumesc, unde anume pe Gh. Lazar? Are telefon? Are si laborator unde se fac pe loc analize? Hrubaru e de la Bega, nu? Am ceva probleme, imi intarzie ciclul si am o scurgere, ma inteapa ovarele...
  •  
    • 19 mesaje
    8 Dec 2003, 15:07
    1 0
    un consult complet depaseste 700 000 de lei? Pana acum am fost odata la dr. Crisan Doru, acolo atat e consultul+ecografie+lama
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Dec 2003, 15:39
    0 0
    Da are si laborator si-ti face analizele pe loc..are si telefon,dar nu-l am la mine.Eventual, daca e o urgenta si nu astepti pana maine cand ti-l aduc,suna la informatii si cere nr. Cabinetului Dr. Hrubaru de pe Gh. Lazar.
    O consultatie e 300000 +lama=100000., ecografia nu stiu cat este.Dar cel mai bine,suna la ei si...eventual intreaba daca nu sunt gratuite daca ai trimitere de la doctorul de familie...
    Sa-mi dai de stire ce-ai rezolvat.
    Te-am tucat.
  •  
    • 939 mesaje
    8 Dec 2003, 19:55
    0 0
    Buna ziua, Timisoara !
    Sunt din Bucuresti dar Timisoara e orasul meu de suflet, asadar nu puteam sa tac .
    Sunt pe langa subiect dar m-am legat de faptul ca sunteti timisorence ca sa intru in discutie .
    Am copilarit acolo, bunica mea are un apt. pe Calea Martirilor (16 dec. 1989 m-a prins in Tim.).
    Ce mai e nou ?

muuulti pupici

PS In orasul vostru mi-am lasat eu inima prima data...si acum iar tanjesc dupa un banatean.
  •  
    • 11438 mesaje
    9 Dec 2003, 09:35
    0 0
    Ceau Laperla(ca doar stii ca asa se zice pe la noi)...asa este...eu iubesc orasul in care m-am nascut si-n care traiesc.Sincer...am avut posibilitatea sa-mi continui viata in alta tara si chiar in alt oras din tara dar am refuzat.Ador Timisoara,ador banatenii,ador mancarurile de aici,ador muzica populara din Banat...ce mai...iubesc de-a dreptul tot ce tine de Timisoara si mi-s mandra ca mi-s banateanca
    Ce mai e nou???Toate si nimic...apar alte cluburi de noapte,o gramada de straini,beculete si frig....brrrrrrrr...
    Ce zici,apari pe-aici de Sarbatori ca poate facem o intalnire????...sau mai bine iti gasim noi un banatean 100% si-l iei la Bucuresti...sau ramai tu aici....
    Ei...iti surade ideea????
  •  
    • 19 mesaje
    9 Dec 2003, 15:49
    0 0
    ok, merci Carmelia
  •  
    • 11438 mesaje
    9 Dec 2003, 15:58
    0 0
    ok ce??? ai facut rost de telefon???
  •  
    • 939 mesaje
    9 Dec 2003, 20:15
    0 0
    CEAU, Carmelia !
    Ma bucur sa aud de dragostea asta pt. orasul tau, pt. muzica banateana (care si mie imi place).
    Ei, banateanul l-am gasit, l-as aduce eu in Bucuresti ca-i baiat fain si destept dar el zice ca vrea sa se indrepte mai spre...vest...):
    N-am mai ajuns pe la voi desi mi-e dor si o vad pe bunica mea cum se pregateste de plecare spre Timisoara...ma apuca un dor si mai mare.

CEAU inca o data, cand vin va anunt sa ne intalnim in centru,la Pesti.

•  
    • 11438 mesaje
    10 Dec 2003, 09:24
    0 0
    SUPER FAIN...abia astept sa va cunosc,fetelor.
    Ceau...ceau....
  •  
    • 19 mesaje
    10 Dec 2003, 15:40
    0 0
    mi-am cumparat un test de sarcina si am facut un eco la medicul de familie, acum cica sunt gravida Acum chiar ca trebe sa-mi gasesc un medic superbun. De Crisan nu ai auzit?
  •  
    • 19 mesaje
    10 Dec 2003, 15:42
    0 0
    dar daca m-a ajutat Dumnezeu sa ajung aici, in marea lui putere si marinimie si bunatate o sa ma ajute si mai departe
  •  
    • 19 mesaje
    10 Dec 2003, 15:43
    0 0
    trebuie doar sa avem incredere si sa ne rugam din suflet, acum in preajma Sfintelor Sarbatori se pot petrece si minuni
    Numai bine fetelor
  •  
    • 13 mesaje
    7 Ian 2004, 20:39
    0 0
    ceau, si eu sunt timisoreanca si tare as vrea sa stiu un doctor bun care sa imi recomande ceva pentru durerile groaznice pe care le am cand sunt pe ciclu!As prefera un tratament,dar sa nu fie bazat pe anticonceptionale!Le-am incercat cu recomandarea unei doctorite dar din cauza mastodiniei am fost nevoita sa renunt la anticonceptionale!
    Va pup!
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Ian 2004, 09:31
    0 0
    Nordna,draguto....am auzit de Crisan dar nu stiu ce sa-ti spun despre el.Ai mare grija la ce medic vrei sa mergi...mai ales daca vrei sa faci chiuretaj.Unii habar n-au ce fac si te nenorocesc pe toata viata.Cunosc astfel de cazuri.Eu,una pot sa fiu fericita ca nu mi s-a intamplat niciodata sa raman insarcinata pana la varsta asta si sincera sa fiu nu prea sunt adepta chiuretajului(nu neaparat din punct de vedere religios,cat medical)
    Ai grija de tine!!!!!!!!

Pasiune,eu sunt totalmente impotriva anticonceptionalelor.Incearca un tratament naturist sau homeopatie.Daca vrei un telefon de la un homeopat,iata-l:6486670.
    Bafta si sa ne auzim cu bine!!!!!
  •  
    • 18 mesaje
    24 Apr 2004, 16:44
    1 0
    Draga mea,nu vreau sa o supar pe Camelia,dar ieri am iesit din spital(Odobescu),fiind insarcinata,unde am auzit o gramada de lucruri despre medici(stii cum barfesc femeile).De ex.,despre Olaru am auzit ca de bun ce afost si-a luat-o in cap,despre Hrubaru stiu ca o colega de la lucru merge la el,este multumita,dar din alte parti am auzit ca nu este asa de bun.In orice caz,Doamne-fereste sa ajungeti la spital,dar ar fi bine sa va ganditi sa mergeti la un medic ce are serviciile la Odobescu.Si acest spital este infect,dar la Bega este cumplit:nu au nimic si s-au luat o gramada de boli de acolo.In ceea ce priveste medicii,eu am ramas profund impresionata de dr.Furdeanu Ovidiu,mana dreapta a profesorului,care a ajutat o gramada de femei in timp ce eu eram acolo,fara sa primeasca nimic,fiindca fetele nu prea aveau posibilitati.Una a nascut prin cezariana cu el si a venit timp de 2 sapt. sa o panseze,fara sa-i dea nimic.Alteia,de asemenea fara medicul ei,i-a dat concediu medical 2 sapt.(atat era max.),deoarece avea o sarcina cu iminenta de avort si a fost de acord sa fie medicul ei de acum incolo,tot fara sa-i dea nimic.Medicul meu este Vasile Mihai,renumit si el,de altfel,dar nu-mi place ca scoti cuvintele cu clestele de la el.Este si cam in varsta.Iti spun,daca l-as fi cunoscut inainte,m-as fi dus la Furdeanu.Este extraordinar de sufletist si foarte de gasca.Nu ti-i recomand pe Miculita sau Grigoras fiindca am auzit ca se poarta execrabil cu femeile si mai sunt si afemeiati.Daca te intereseaza,Furdeanu are cabinet prin Badea Cartan,nu stiu exact(ce am auzit de la fete),iar Vasile are cabinet pe str. Ion Vidu.Multa sanatate