Histerectomie totala
-
0 0Hello! as vrea sa discut cu cele dintre voi care au trecut printr-o histerectomie totala. Eu sunt programata pentru septembrie si mi-e cam groaza. Am uitat! Eu sunt Elena, 30 de ani. Chiar am nevoie de sfaturile celor care au trecut prin asa ceva. Va multumesc.
-
Multumesc. e vb despre o forma ceva mai grava de endometrioza. in urma cu 3 ani am avut o histerectomie partiala stanga. de atunci tratament. mult, scump, cu efecte secundare si cam in zadar. nu sunt genul care sa se planga, dar sunt la limita puterilor. multumesc pentru raspunsuri. sunteti tare dragute. eu nu sunt o fire foarte sociabila, dar nevoia de a discuta cu femei care au trecut prin ce trec eu m-a adus aici. va multumesc.
-
eu am fost operata in martie anul acesta, am avut fibrom si chist ovarian, am avut o malformatie a uterului care oricum trebuia operata dar s-a intimplat din pacate la virsta asta
ziua operatiei a fost cea mai grea fiindca numai ketonal am primit ca si calmant iar eu luasem vreo un an ketonal pastile pentru chistul acela, am crezut ca se va resoarbe, deci probabil ca organismul s-a obisnuit si nu si-a mai facut efectul si am avut dureri f mari ca la ciclu cum aveam citeodata si ce era mai greu a fost ca nu puteam sta pe o parte, in rest in fiecare zi cite un pic m-am revenit, eu am avut o operatie mare, histerectomie largita, ca in cazuri de cancer, si extirparea ganglionilor, ce e mai greu eu sint f sensibila si vorbesc f greu de operatie ca mi-e rau pur si simpmlu nu de altceva
am avut un medic f cumsecade si mi-a explicat tot, inclusiv viata sexuala dupa operatie, si a avut perfecta dreptate nu s-a schimbat nimic eventual in mai bine,
singurul inconvenient a fost aici pe forumul asta cind cineva chiar la inceput mi-a scris f urit, zicind ca sint castrata, dar eu tot femeie am ramas
daca vrei putem vorbi mai mult pe privat, caci de atunci nu mai pot vorbi fara retineri aici cind am vazut ce-ti mai scrie cite una
multa sanatate