urmari cezariana

•  
    • 156 mesaje
    27 Iul 2007, 20:16
    0 0
    Acum opt ani am facut cezariana. Un punct s-a inchis foarte greu, dupa doua luni. Acum cateva zile s-a inrosit toata operatia, iar azi a inceput sa supureze in acelasi punct. Stie cineva cu ce pot da ca sa se inchida? Nu mai tin minte cu ce am dat atunci.
  •  
    • 5457 mesaje
    27 Iul 2007, 21:40
    0 1
    Eu zic sa dai repede o fuga la medic... da' fuguta. In mod normal, dupa 8 ani, abia daca se mai vede operatia... Asa ca mergi la medic de urgenta, poti face septicemie
  •  
    • 488 mesaje
    27 Iul 2007, 21:59
    0 0
    Nu mai sta nici macar un minut.Mergi URGENT la medic ca nu e de joaca.CEva nu e in regula daca supureaza dupa atatia ani.Te poti da cu unguente,dar nu rezolvi mare lucru.
    Eu am facut cezariana acum 6 ani si nici nu se mai vede operatia.Acum 3 ani am avut o operatie f,f.grea(extirpare splina,si curatare ficat)si nu am problemele tale.
    Nu e de gluma fugi la medic ca ai un copil sau mai multi de crescut.
  •  
    • 156 mesaje
    27 Iul 2007, 22:47
    0 0
    Problema mea e ca mi-e groaza de doctori, am mai multe probleme de sanatate (obisnuite: tensiune, diabet, noduli la sani) si nu prea as vrea sa mai aflu de inca una ca innebunesc. Dar se pare ca trebuie sa ajung iar la "ei". Va multumesc (am un singur baiat, dar il cresc singura, asa ca macar pentru el trebuie sa o fac; speram sa gasesc o alta solutie)
  •  
    • 488 mesaje
    27 Iul 2007, 23:01
    0 0
    Tocmai de aceea nu mai amana vizita la medic.Sa ne tii la curent.Multa sanatate(Poate chiar din cauza diabetului ai probleme)
  •  
    • 156 mesaje
    31 Iul 2007, 23:04
    0 0
    Mersi fetelor, am reusit sa merg la doctor. Se pare ca nu e chiar atat de grav, caci nu s-a infectat, ci din cauza diabetului si a transpiratiei s-a deschis iar punctul la care am avut intoleranta la fire si mi-a dat doar doua creme cu care sa ma dau.
  •  
    • 488 mesaje
    31 Iul 2007, 23:30
    0 0
    Bine ca nu ai nimic.Am zis eu ca diabetul ar putea fi problema.Iti doresc toata sanatatea din lume.Dezinfecteaza-te cu betadina sau alifie de betadina.