desorelle?
-
6 Dec 2003, 05:350 0buna, sa nu credeti ca sunt nebuna, dar dupa "criza" prin care am trecut cu Diane 35 sunt tot mai interesata despre "aventurile" vostre cu anticonceptionalele. dupa cum spuneam, dupa ce doctorul meu "a dat gres" cu diane, acum mi-a recomandat desorelle. a patit cineva ceva rau din cauza lor? ajuta, intradevar, la tratarea tenului seboreic? stiti ceva?
va multumesc -
8 Dec 2003, 11:51Eu am luat si Diane 35 si Desorelle si altele.Am luat anticonceptionale timp de patru ani si jumatate, timp in care am schimbat mai multe marci,bineinteles la sfatul medicului.
Cel mai bine m-am simtit cu Marvelonul, dar se trezeste medicul meu endocrinolog (am probleme cu glanda tiroida)sa mi le schimbe si-mi recomanda Novinette, ca sunt mai noi si au o dozare mai mica de hormoni.Din cauza lor am avut sangerari timp de doua luni aproape tot timpul.In prima luna, m-am gandit ca este din cauza schimbarii, pana se obisnuieste organismul cu ele, dar in a doua luna n-am mai suportat si-am mers la medic si i-am zis ca eu nu le mai iau. Atunci mi-a recomandat Desorelle.Dupa prima luna m-am trezit cu un nodul la san care ma durea de nu mai puteam sa-mi misc mana sau sa dorm pe partea respectiva.Am mers atunci la un medic ginecolog, care mi-a spus ca nodulul mi-a aparut din cauza Desorellului si ca a avut multe paciente cu probleme din cauza acestora.Mi-a recomandat Diane 35 si dupa o luna nodulul mi-a disparut, dar le-am luat in continuare timp de 6 luni.Nu am avut absolut nici-o problema cu Diane. Acum nu mai iau anticoceptionale, pentru ca mi-as dori un bebe anul asta.
Am scris mult, dar voiam sa-ti spun prin ce am trecut din cauza medicilor, care nu fac investigatii temeinice si prescriu anticonceptionalele dupa ureche. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, depinde foarte mult de organismul tau.
Te pup. -
22 Dec 2003, 00:08multumesc mult pentru mesaj. eu nu am acum nici o problema cu ele. sper sa fie OK. ai mare dreptate, medicii astia, uneori se cam joaca cu organismul nostru. pe pup si sa ai un bebe frumos.