Ten

•  
    • 67 mesaje
    27 Iul 2007, 10:42
    0 0
    ...
  •  
    • 134 mesaje
    27 Iul 2007, 12:07
    0 0
    M-as cam indoi ca demachiantul sau crema sa fie cauza, as pune cosurile mai degraba pe seama caldurii, care favorizeaza secretia de sebum. Si bretonul favorizeaza aparitia cosurilor, de aceea e bine ca fruntea sa fie libera, ca porii sa poata respira (asta in cazul in care ai breton). Eu am mai recomandat Zineryul, o solutie cutanata foarte buna pentru cosuri, incearca-l si tu, o sa scapi sigur ele.
  •  
    • 134 mesaje
    27 Iul 2007, 12:08
    0 0
    Am mancat un "t", solutia se numeste Zineryt.
  •  
    • 67 mesaje
    27 Iul 2007, 12:24
    0 0
    Mersi pt raspuns, nu port breton. Nu am avut niciodata probleme majore ci nici acum nu am, doar ca as vrea sa am un ten luna si bec
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Iul 2007, 12:29
    0 0
    s-ar putea sa fie taman de la soare.

mi s-a intamplat si mie sa ma umplu de cosulete mici si multe, dupa ce stateam la plaja.

aaaa, si sora-mii i s-a intamplat, ba chiar mai rau, ca a facut cosulete din astea si pe umeri si brate.
  •  
    • 134 mesaje
    27 Iul 2007, 13:33
    0 0
    Zinerytul costa in jur de 20 RON, nu mai tin minte exact. Eu intotdeuna l-am folosit vara, doar atunci imi ieseau cosuri (acum, din fericire, am cam scapat de ele), deci, nu e nici un pericol daca te expui la soare. Cel putin, eu n-am patit nimic.
  •  
    • 193 mesaje
    29 Iul 2007, 21:41
    0 0
    Am mai postat la Frumusete exact in legatura cu Bioten si cate probleme mi-a facut mie. Si e probata treaba; cum nu l-am mai folosit, cum mi-am revenit cu tenul. Problema e ca are un ingredient comedogen printre primele din lista. De acum cand iti cumperi ceva sa te uiti neaparat la ingrediente. Tot la Frumusete vei gasi o lista. Incearca sa schimbi demachiantul si vezi ce se intampla.

Aa.. si sora mea l-a folosit, si ea nu are probleme cu tenul, si tot s-a 'umplut'.
  •  
    • 28 mesaje
    29 Iul 2007, 22:43
    0 0
    eu le-am facut cand am schimbat clima, ai fost cumva plecata din tara, sau in alta zona a tarii, mai umeda? am reusit sa scap de ele abia dupa 3 ani, cu clerasilul ala crema de spalat pe fata, este usor abraziv