m-am saturat
-
26 Iul 2007, 21:040 0m-am saturat de toate.
uneori am impresia ca nimeni din jurul meu nu are probleme, si s-au adunat toate la mine. ultima ar fi faptul ca nu simt. nimic. nu simt dorinta, nu simt nimic de natura sexuala.
mai sunt si virgina pe deasupra, datorita faptului ca natura m-a inzestrat cu un himen al dracului de rezistent care nu va ceda decat cu ajutorul bisturiului. o chestie pe care nu imi permit sa o fac acum.
singurul lucru bun in viata mea este prietenul. se straduieste, dar nu stiu cat mai rezista. este cu mine de mult timp si stiu ca ma iubeste, dar relatia asta nu e normala. ce relatie fara sex e? iar acum, de cand au disparut si simturile e chiar jalnica.
s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema? stiti ceva remedii naturiste? medicale?
sunt "on the edge". si nu mai rezist mult. help me! -
26 Iul 2007, 21:28Dintotdeauna a fost asa, adica, nu ai avut niciodata dorinta sexuala, sau e ceva recent? Sunt multe femei care se confrunta cu problema asta, crede-ma. De asta mi-am dat seama din toate discutiile pe care le-am avut cu colegele sau cu prietenele mele. Multe colege mi-au marturisit ca ar putea sa traiasca fara sex, pentru ca nu puteau sa simta nici o placere, chiar daca isi iubeau partenerul. La unele era doar ceva temporar, la altele, insa, a fost asa dintotdeauna.
-
26 Iul 2007, 21:41Pai, atunci, ori esti tu foarte stresata si in cazul acesta ar fi normal sa nu ai dorinta sexuala, totul va reveni la normal atunci cand se vor rezolva problemele, ori e vorba de o disfunctie sexuala si trebuie sa consulti un ginecolog.