infectie sau normal???
-
26 Iul 2007, 16:280 0Mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu dupa un an de cand eram impreuna.Luam si inca iau anticonceptionale la sfatul medicului, deci eram protejata, si nu am folosit prezervativul,nu a ejacular.Dar de atunci,vaginul meu are un miros specific, diferit de cel pe care il avea inainte.Nu am scurgeri vaginale ciudate,culoarea si cantitatea normala, nu am iritatii,mancarimi,doar un miros diferit.Nu este puternic,este subtil, dar este diferit ca pana atunci.Igiena o respesct regulat, cu spalari cu geluri intime fara parfum, cu ceai de musetel saptamanal si din cand in cand cu bicarbonat de sodiu.. Nu spun ca ma deranjeaza mirosul,dar este specific.. SA-mi fac ceva analize, sau este normal asa dupa ce iti incepi viata sexuala?
-
26 Iul 2007, 16:48Ce chestie! Ai stat sa te mirosi sau ti-a zis el ceva? Daca nu ai simptome de nici un fel, e posibil sa fie si de la schimbarea "statutului", dar si de la contraceptive, ca sa nu mai zic de caldurile astea. Tunde-ti regulat parul pubian, pt a "improspata" zona, caci in par se aduna mirosurile in timp, oricat te-ai spala.