speriata
-
25 Iul 2007, 20:230 0Azi noapte am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu nu a ejaculat inauntru s-a retras cu 5 sec inainte sa-i vina, dar sunt ingrijorata sa nu raman pt ca era zi fertila(penultima) ciclul mi-a venit pe 9 iulie si il am de 29 de zile. Oare sunt sanse sa raman?
-
25 Iul 2007, 20:32Buna!N-as vrea sa te sperii pt k si eu am trecut acum 1 an printr-o situatie asemanatoare dar eu cred k exista posibilitatea sa ramai insarcinata in conditile spuse de tine;totusi,5 secunde e un interval f scurt si gandeste-te si la lichidul care se elimina inainte de ejaculare si care contine spermatozoizi.
-
25 Iul 2007, 20:33Sunt sanse minime sa ramai, aproape inexistente de fapt.
Relax si ai grija data viitoare protejeaza-te. -
26 Iul 2007, 05:49Sanse sunt, dar... relax! Nu s-a intamplat (de data asta)!
Sa fii iubita! -
26 Iul 2007, 10:28Pastilele contraceptive de urgenta sunt preparate pe baza de estrogeni si/sau progestative (hormoni) cu eficacitate crescuta in prevenirea sarcinii. Trebuie administrate pe cale orala in primele 3 zile (72 de ore) dupa contactul sexual neprotejat. Prima doza se ia cat mai repede dupa contactul sexual. A doua doza se ia la 12 ore dupa prima.
-
26 Iul 2007, 11:56va multumesc pt raspunsuri, dar m-am linistit am sunat doctorita aseara si i-am povesti si a zis sa stau calma ca nu se va intampla nimic si nu are rost sa iau postinor aiurea.