va rog mult sa ma ajutati!!!

•  
    • 4 mesaje
    24 Iul 2007, 19:39
    0 0
    Mi-e tare frica sa nu fiu insarcinata! Saptamana trecuta pe 13 iulie am avut un contact sexual neprotejat, si la fel si sambata 14 iulie, apoi duminica 15 iulie am luat pastila de a 2a zi si dupa aceea si duminica noapte am avut contact sexual neprotejat! Iar acum sambata 21 iulie a inceput sa ma doara foarte tare burta ca si cum ar trebui sa imi vina menstruatia, dar doar mi-a curs o picatura, un fel de sange foarte inchis la culoare si cam asa imi curge de sambata (doar cate o picatura sau doua pe zi, nu mai mult!) si nu inteleg de ce? Tin sa mentionez ca de abia mi se terminase ciclul menstrual inainte sa am primul contact neprotejat. Credeti ca as putea sa fiu insarcinata?? Va rog mult ajutati-ma!!! Va multumesc anticipat.
  •  
    • 2370 mesaje
    24 Iul 2007, 20:55
    0 0
    Nu obisnuiesc sa fiu rautacioasa dar ....... hai, ma! Cand faceti sex neprotejat trei zile la rand (a treia dupa postinor :- nu va mai e "tare frica"???

Nu mai suntem de mult in evul mediu si slava Domnului ca sunt ATATEA metode de contraceptie ......... Pur si simplu nu-l lasai sa ejaculeze in tine, daca v-a apucat pasiunea pe un camp si nu aveati de unde sa luati prezervative
  •  
    • 4 mesaje
    24 Iul 2007, 21:06
    0 0
    ok nu te contrazic ai dreptul sa fii rautacioasa.stiu ca am gresit, dar ideea este ca nu a ejaculat in mine (s-a retras la timp)!!!
  •  
    • 2370 mesaje
    24 Iul 2007, 21:09
    0 0
    Pai atunci este OK. Asta nu se numeste "neprotejat" cum ai scris tu, e si asta o metoda de contraceptie, am folosit-o si eu de foarte multe ori in perioada cand faceam pauza de pastile (desi am mai citit pe aici pareri cum ca e o metoda "de pestera" si ca are factor f mare de risc), mie nu mi s-a intamplat nimic NICIODATA si am prietene care o folosesc ca pe unica metoda de contraceptie de ani de zile si e ok.

Relax
  •  
    • 221 mesaje
    24 Iul 2007, 22:46
    0 0
    Parerea mea este ca nu esti insarcinata.Daca ai scurgerea aia,chiar daca nu e sange curat inseamna ca o sa-ti vina.Probabil a fost o mica dereglare de la pilulua de a-2a zi.Poti sa-ti cumperi un test de sarcina de la farmacie,totusi ,ca sa dormi si tu linistita.Se face foarte usor.
  •  
    • 215 mesaje
    24 Iul 2007, 23:54
    0 0
    Sigur nu esti insarcinata, stai linistita!
  •  
    • 4 mesaje
    25 Iul 2007, 00:45
    0 0
    va multumesc mult de tot!!
  •  
    • 746 mesaje
    25 Iul 2007, 01:13
    0 0
    de ce atata stress si asteptare pt un test de 6 lei? nu e mai simplu sa-tzi faci un test?
  •  
    • 488 mesaje
    25 Iul 2007, 01:16
    0 0
    Pt.linistea ta fa-ti un test de sarcina rapid,ca sa ai timp sa faci ceva in caz de sarcina.Cred ca e alarma falsa,dar paza buna...
  •  
    • 4 mesaje
    25 Iul 2007, 01:30
    0 0
    oricum imi faceam, dar m-am gandit sa cer si niste opinii va multumesc multa ca ati raspuns.
  •  
    • 488 mesaje
    25 Iul 2007, 01:42
    0 0
    Pe viitor ai grija de tine,ca sa nu te stresezi degeaba.
  •  
    • 10 mesaje
    25 Iul 2007, 10:57
    0 0
    dar nu au trecut inca 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat ca sa iti poti face testul de sarcina. abia dupa 3 saptamani rezultatul poate fi relevant.