detoxifierea organismului

•  
    • 146 mesaje
    24 Iul 2007, 11:38
    0 0
    ma simt tot timpul obosita si lipsita de vlaga.va rog sa-mi spune-ti o metoda naturista buna de detoxifiere a organismului pe care a-ti mai folosit-o.
  •  
    • 1225 mesaje
    24 Iul 2007, 13:44
    0 0
    Detoxifiantul pe baza de fructe de soc, de la Dacia Plant. Cel putin pe o perioada de trei saptamani. Implica vointa si renuntare la niste obiceiuri ( proaste ) alimentare, are un gust oribil, dar in final, merita! Eu am facut doar trei saptamani si a fost suficient. Am scapat de migrene groaznice si de niste kg, in plus m-a determinat sa ma hranesc mai sanatos si moderat.
  •  
    • 146 mesaje
    24 Iul 2007, 14:53
    0 0
    adica slabesti neaparat?ca eu is slaba si nu stiu cum sa ma ingras sanatos
  •  
    • 488 mesaje
    24 Iul 2007, 15:15
    0 0
    De la cura de detoxifiere nu slabesti neaparat,doar elimini toxinele din corp.Ia si coenzima Q10 e f, buna in stari de oboseala>Vitamine,magne B6 si mancare cat mai sanatoasa.Multe,Multe fructe si legume.
  •  
    • 134 mesaje
    24 Iul 2007, 15:30
    0 0
    Eu am folosit argila pentru detoxifierea organismului, este si foarte bogata in minerale si pe langa purificarea organismului, asigura si revigorarea lui. Consumam 3 pahare pe zi (se pune un bulgare mic de argila in pahar, se lasa cateva ore, apoi se bea apa tulbure, iar argila depusa la fund se arunca). Aceasta cura, insa, trebuie insotita si de o dieta adecvata, altfel nu prea are efect. Trebuie sa te feresti de alimente grele pentru stomac, prajeli, grasimi, dulciuri si sa consumi cat mai multe fructe si legume. Nu e deloc usor, dar merita efortul. Eu m-am simtit mult mai energica dupa aceasta cura.
  •  
    • 1225 mesaje
    24 Iul 2007, 16:01
    0 0
    Da, din cate stiu eu, cura cu extract de fructe de soc are ca efect si kg in minus. Incearca alte metode de detoxifiere. Dupa parerea mea, daca consumi in perioada asta pepene verde si alte fructe si legume, detoxifierea tot se realizeaza. Trebuie doar sa eviti prajelile, mezelurile si orice alt fel de carne, sa te feresti de alimentele cu E-uri si sucurile din comert. Si poti manca, de pilda, smantana, iaurt gras, unt, oua fierte, banane, struguri, care e stiut ca au un aport considerabil de calorii.
  •  
    • 146 mesaje
    24 Iul 2007, 17:17
    0 0
    Thea7 cat timp ai facut tratamentul cu argila?
  •  
    • 134 mesaje
    24 Iul 2007, 17:22
    0 0
    Cam 2 saptamani, desi ar fi trebuit sa-l fac 3 saptam., dar n-am mai rezistat
  •  
    • 412 mesaje
    24 Iul 2007, 18:34
    0 0
    Thea , si eu am folosit argila ptr detoxifierea organismului , a fost foarte buna , a dat rezultate (am reusit sa o fac exact 3 sapt,dupa care trebuia sa reiau ..da` no..) Argila pe care am baut-o eu era la plic si nu am vazut niciunde mentiunea cum ca , ar trebui sa bem doar lichidul ,iar ce ramane la fund - aruncat ! De fiecare data cand se lasa la fund , eu amestecam si beam.La inceput mi-a fost f rau de la ea din cauza gustului de pamant , dar treptat m-am obisnuit si nu am mai avut nici o problema.
  •  
    • 134 mesaje
    24 Iul 2007, 19:20
    0 0
    Eu am citit ca argila nu trebuie bauta, ci doar apa, pentru ca toate proprietatile argilei trec in apa. Argila nu stiu daca face bine la stomac, de aceea nu se bea, ci se arunca.
  •  
    • 146 mesaje
    25 Iul 2007, 13:18
    0 0
    eu am citit pe net ca in primele 7 zile trebuie sabei numai apa ca sa se poata obisnui stomacul si pana la 21 de zile bei cu tot cu argila. eu as vrea s-o fac si pe asta dar mi frik ca o sa vomit
  •  
    • 50 mesaje
    25 Iul 2007, 16:41
    0 0
    Eu am facut o cura de detoxifiere cu gel de aloe vera si m-am simtit super.
  •  
    • 488 mesaje
    25 Iul 2007, 17:39
    0 0
    Si eu am folosit acest gel cu succes dar e cam scump.am folosit si cura cu aloe cruda>Pe langa ca va curata organismul elimina si eventualele tumori sau chisturi(eu de facp pt asta l-am folosit)
  •  
    • 250 mesaje
    25 Iul 2007, 22:18
    0 0
    Fetelor, eu sunt la a doua saptamana de tratament cu argila...nu am luat eu chiar de trei ori pe zi in fiecare zi dar am luat!

In primele 3-4 zile iti da putina constipatie dar se pot pune supozitoare cu glicerina (eu am pus doar unul, cam in a 4-a zi de tratament).

Eu folosesc argila ALGO, e bulgarashi, e o cutie de 0.5 Kg. Se pune argila de marimea unei nuci intr-o cana cu apa plata/apa de izvor.

Argila se ia timp de trei saptamani de 3 ori pe zi apoi, lunar, timp de 10 zile o data pe zi.

Unchiul meu a facut o cura cu argila anul trecut si el este multumit, s-a simtit mult mai bine.

Eu zic sa incercati...si eu m-am speriat teribil ca nu o sa suport gustul...ei bine, nu e rea...

Pupici si multa sanatate. Sper ca v-am putut ajuta!
  •  
    • 250 mesaje
    26 Iul 2007, 17:24
    0 0
    Fetelor,iarasi scriu...
    Azi am observat ca pielea mea este mult mai fina...
    Eu aveam o piele pe fatza cu cosuletze de acelea mici ( nu stiu de la ce erau,nu treceau...ca niste bubitze mici mici pe fatza...se simteau cand ma spalam sau puneam mana pe fatza ca e pielea mai neregulata)

S-ar putea ca cura de detoxifiere cu argila sa faca pielea mea mai fina... am observat ca piela imi este mai fina si in alte zone...
    De ce nu ar fi posibil totusi? Se stie doar ca argila apilcata extern pe fatza este foarte buna...poate ca beneficiile sunt si mai mari cand se curata din exterior...

AM SA VA TIN LA CURNT! Si daca o sa dea efecte foarte bune, am sa va scriu....V-am pupat
  •  
    • 146 mesaje
    26 Iul 2007, 21:58
    0 0
    multumim.. eu inca nu am curajul sa ma apuc..