febra la un copil mic

•  
    • 2 mesaje
    4 Dec 2003, 10:12
    0 0
    Ce putem face cand copilasul de aproape doi ani merge la cresa unde mai raceste si acasa face frecvent febra?
  •  
    • 5531 mesaje
    4 Dec 2003, 10:33
    0 0
    Mai intai asigura-te ca nu are vreo infectie 'ascunsa' care sa duca la accese repetate de febra.
    Daca nu are nimic de genul asta, atunci poate fi o reactie de respingere a faptului ca sta la cresa si nu acasa. Insusi faptul ca face febra 'acasa' poate fi un semnal ca, la modul inconstient, tanjeste dupa caldura caminului si afectiunea mamicii lui.
    Eu am patit-o cu fetitza mea si de aceea iau in calcul si aceasta posibilitate.
    Banuiesc ca nu ai cu cine sa lasi copilul din moment ce-l duci la cresa...si in cazul asta, trebuie sa-i dai vitamina C si, in general, vitamine (la recomandarea medicului) care sa-i intareasca imunitatea. In plus, trebuie sa il faci sa constientizeze macar un lucru pentru care sa-i placa la cresa (colegul cutare ii duce lipsa cand el nu e, 'doamna' il iubeste...sa incerci sa-i inoculezi ideea de afectivitate).
    Nu-i usor dar iti urez bafta!
  •  
    • 2 mesaje
    5 Dec 2003, 13:20
    0 0
    Multumesc tare mult, la problema cu vitaminele nu m-am gandit.
    E adevarat peste zi nu are cu cine sa stea, eu "a trebuit" sa merg la serviciu, bunicile sunt deasemenea la serviciu, strabunica sta mai mult in pat si copilasul e mult prea "iute" pentru dumneaei. La cresa merge cu placere, are cateva fetite cu care se intelege f. bine, cateva din doamne sunt f.atasate de ei, poate conditiile de acolo, sunt niste sali de joaca destul de mari la parterul cladirii. Inca o data, multumesc mult si numai bine.