dureri menstruale ingrozitoare...
-
0 0azi mi-a venit ciclul menstrual si ca de obicei mai am putin si mor. ma dor ovarele intr-un hal fara hal, si de fiecare data cand am menstruatie scaunele sunt moi, fac si un pic de febra...
aveti vreo sugestie? va multumesc. -
sincer...nu prea ai ce face...asta e si vesnica mea problema...am fost la toti medicii posibili si imposibili...mi-au gasit ovare polichistice...am zis ca e de aici...le-am tratat dar durerile au ramas la fel. deci...singurul lucru pe care il poti face e sa iei ceva de dureri si asta e...mie imi trece doar cu saridon..dar am auzit ca e bun indometacin care e un antiinflamator...vezi si tu...
-
Iti voi spune cum am scapat eu pentru totdeauna de durerile menstruale, dupa ce m-am chinuit ingrozitor multi ani. Imi era asa de rau de fiecare data, incat ajungeam sa vomit de 3-4 ori, iar dupa ce durerile treceau, eram asa de franta, incat adormeam imediat. Am inceput sa tin regim inainte de ciclu cu 2-3 zile si-ti voi spune din ce consta acesta: multe sucuri de fructe, evitarea condimentelor, a prajelilor, a carnii (carne de pui cred, totusi, ca poti manca)si a grasimilor in general, si cam 2 iaurturi pe zi. Mancarea trebuie sa fie cat mai usoara posibil si cat mai curata. Pentru mine, acest regim s-a dovedit a fi un miracol, pentru ca imi pierdusem orice speranta, nici macar medicamentele nu-mi erau de nici un folos. Incearca la urmatorul ciclu si o sa vezi ca nu vei mai avea probleme.
-
Si eu am avut probleme.Bea ceaiuri din:frunza de vita de vie,coada calului,coada soricelului,galbenele,traista ciobanului,cretisoara.Le poti infuza separat sau amesteci din fiecare parti egale.Bei 3 cani pe zi indulcit cu miere si adaugi tinctura suedeza.(incepi cu 2 zile inainte de venirea ciclului.)Faci bai calde la picioare si adaugi tinctura suedeza.Faci bai de sezut cu coada calului,rozmarin fan.(Poti pune ceaiul fiert 20 minute in apa de baie inainte de ciclu)Poti pune in timpul noptii cataplasme de argila amestecata cu ceapa razuita,sau perna de pedicuta.(Cumperi de la plafar pedicuta si o bagi intr-un saculet de material.Pui saculetul deasupra ovarelor_e valabila 1 an)Mananca banane si ia magne B6 in perioada ciclului