abcesul dentar

•  
    • 242 mesaje
    23 Iul 2007, 09:30
    0 0
    Fetita mea, de 5 ani, are maselutele cariate. Are dureri..si am tot fost cu ea in mai multe randuri la dentist, dar in afara de o curatare si un pansament...nu i s-a facut mare lucru. Aseara a inceput sa o doara iar si i-am scos pansamentul asa cum mi-a spus medicul, dar dimineata era umflata si nu o mai durea deloc.
    Nu am putut sa o duc de dimineata la dentist si a ramas in grija mamei mele pana dupa amiaza.
    Aveti cumva vre-o idee, ce s-o fi intamplat...de ce nu o mai durea deloc?...pt ca de cand am ajuns la birou caut intr-una pe net...si din ce citesc , mai rau ma panichez.
  •  
    • 1166 mesaje
    23 Iul 2007, 11:07
    0 0
    pai daca meseaua are infectie si o inchizi incepe sa doara...in momentul in care deschizi canalele infectia incepe sa iasa iar durerea diapare..asa se intampla...stomatologul mereu te indruma...daca ai dureri sa scoti pansamentul pe care ti-l pune el sa lasi canalele libere. acum sa-ti spun un truc pe care l-am descoperit...mamei mele, care are mereu probleme, il trec abcesele de la o zi la alta asa: pune de o bucata de paine 30 picaturi de propolis pe care o mesteca si o inghite...si a doua zi..gata..nu mai are nimic.
  •  
    • 242 mesaje
    23 Iul 2007, 13:21
    0 0
    Multumesc de raspuns Heba!... insa eu mai am o nelamurire: e posibil ca infectia sa ramana chiar daca nu are dureri?...ar fi cazul sa-i dau un tratament cu antibiotice?
  •  
    • 1225 mesaje
    23 Iul 2007, 13:41
    0 0
    Trebuie sa iti faci timp si sa mergi cu fetita sa o vada stomatologul, sa faceti o radiografie si apoi el va decide ce tratament e indicat.
  •  
    • 1166 mesaje
    23 Iul 2007, 18:33
    0 0
    infectia ramane chiar daca durerile trec...eu zic sa o duci la stomatolog ca o trateze local...antibiotice nu cred ca o sa-ti dea...si e mai bine asa.