Ati auzit ceva, in sensul asta??
-
0 0Crdeti ca efortul fizic poate influenta negativ alergia? Ati auzit asa ceva?
Alergia mi se trage de la un vopsit de par... De atunci sunt alergica la... orice! nu stiu la ce nu sunt alergica! E groaznic. Totusi am si momente (perioade) in care ma simt bine. Cand sunt ok lucrez la stepper (nu consider ca fac un efort prea mare). Dar dupa un timp (de lucru regulat- o saptamana, doua) din nou mi-e rau. Mi s-a intamplat de cateva ori. O fi posibil sa mi se traga de la stepper?? Va rog, dati-va cu prerea. Ati auzit cumva ca efortul fizic este contraindicat in alergii? Astept raspunsuri de la voi. Multa sanatate va doresc tuturor. -
Poate esti alergica la praf sau alti alergeni din jurul tau,in orice caz, o cura de ape la Olanesti te scapa de orice alergie si claritinul va deveni o amintire!!!Serios vorbesc, la cei la care claritinul nu mai are niciun efect niste injectii cu apa de izvor si o cura de ape rezolva problema.Eu eram alergica la detergent, Bona oxigen, se numea pe vremea aceea, era atata de tare incat nu iesea din tesatura hainelor la limpezire si ma umpleam de pete, nu au reusit cu toate testele din lume sa-mi depisteze cauza,asa ca pana indepartezi cauza, trateaza efectele...
-
Alergie faci si de la caldura,de la praf,farduri,creme lotiuni.
Eu am facut alergie la farduri si de aceea ma machiez f rar cu toate ca mi-ar place s-o fac mai des.Nu folosesc nici un fel de creme nici chiar de maini.Bea ceai de trei frati patati(eu iau aerius care e singurul care imi ajuta)Si pe mine m-a apucat o mancarime pe tot corpul de aseara,si sigur e de la caldura ca n-am folosit nimic.
De exemplu nu pot bea fanta de portocale ca ma inrosesc la fata ca racul.
Fa o cura cu pepene rosu sau verde,chiar elimina toxinele.Incepe cura de detoxifiere(miss ti-a spus cu ce, extract de soc,si eu am folosit acel produs si m-am simtit bine)