Nu simt...
-
0 0Fetelor, de multa vreme vreau sa discut despre asta si nu stiam cu cine. Cred ca pana la urma aici e cel mai bine.
Eu in timpul actului sexual nu pot ajunge la orgasm decat clitoridian...si nu simt mare lucru`...Ma gandesc ca am o problema. Ce poate fi? -
Aaa, esti inca foarte tanara! Cum spuneam, trebuie sa ajungi sa iti descoperi punctele-cheie. Si intradevar, nu te ajuta sa te gandesti mereu ca ai o problema si nu poti ajunge la un orgasm profund. Relaxeaza-te si traieste momentul. La urma-urmei, fii fericita ca ai oricum orgasm, sunt femei care au ajuns la varsta maturitatii si nu l-au cunoscut deloc.
-
ana, nu este nimic anormal in asta. multe femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm.
cautati impreuna pozitii in care penisul sa stimuleze si clitorisul. (de ex, el sta intins pe spate, iar tu deasupra, pe vine sau in genunchi, insa cu fata spre picioarele lui. cu cat te apleci mai mult in fata, spre picioarele lui, cu atat mai bine se produce contactul clitorisului cu penisul. cat despre el, va fi mai mult decat incantat de priveliste
)
variante sunt multe - cauta si tu pe net sau foloseste-ti imaginatia.
ori, mai simplu: puteti aborda pozitii in care tu sau el sa puteti stimula clitorisul cu degetele.