.
-
0 0.
-
Zilele trecute am citit intr-un ziar ca daca consumi rosii in cantitati mai mari, te ajuta sa nu mai ai pofta de alcool, nu stiu cate rosii la zi? incearca in arhiva ziarelor; libertatea, evenimentul si jurnalul, intr-unul din astea era mai pe larg dar eu am aruncat doar o privire, in rest trebuie sa ai ambitie, succes si o zi buna.
-
Buna,
daca reusesti sa-ntelegi ca suferi de o boala si sa o tratezi ca atare iti va fi bine.In primul rand du-te la radacina lucrurilor si vezi ce te-a marcat atat de mult incat sa nu-ti mai pese...Fa tot posibilul sa-ntelegi si sa accepti ce s-a-ntamplat, apoi DOAR apoi vei putea sa te tratezi de dependenta de alcool.Sunt foarte multe de spus deocamdata e minunat ca ceri ajutor.Ai nevoie de ajutor dar nimeni nu te poate ajuta daca tu nu te ajuti.Multa sanatate sa ai -
Daca nu te poti lasa dintr-o dat ,macar incearca sa nu bei orice fel de bautura;spre ex.stabileste o bautura usoara(berea cea mai slaba),si stabileste o cantitate pe care sa nu o depasesti in nici un caz;daca chiar nu te poti opri,continui cu bere fara alcool;dupa un timp,incerci sa reduci cantitatea de bere pura,si pana la urma o vei inlocui cu berea fara alcool.
Dar sub nici o forma ,sa nu consumi,alte minuni(vin,lichior etc...)
Iti garantez k in timp(depinde de fiecare persoana),iti vei rezolva problema.
Succes,si sa ne povestesti cum stau lucrurile. -
ai incredere si incearca iti vb. din experienta,iar cand esti suparata ia niste calmante usoare,de la farmacie,pe baza de plante;nu iti spun k sunt vindecata in totalitate dar 85%da si nu simt k as mai cade din nou.
Sigur vei reusi,iar cand vei mai pica nu fii dezamagita,incearca inca o data si inca o data;
Pai si Dumnezeu a facut lumea in sase zile,dar noi avem nevoie de mult mai mult;
Nu te descuraja la prima cadere. -
EUROVITA ANTISTRES,le gasesc la toate farmaciile,sunt fara reteta,iar cand fata mea a facut depresie si i-am dat,doctorita a spus k am facut foarte bine si sa contnui,2 luni dupa care o pauza de 2 luni,(dak rezisti e bine),contine magneziu,care ajuta creierul,plus multe alte vitamine,atentie la doza;
-
Sfatul meu e sa nu fi descurajata. Ti-ai dat seama ca ai o problema... deja e un pas inainte.
Multe dintre vicii ni se intampla pentru ca ni se par un ajutor atunci cand ne plictisim. Dar nu ceda. Fa-ti de lucru, plimba-te, gateste-ti ceva bun. Orice doar sa n ramai singura si sa te plicisesti.
As vrea sa-ti spun inca un lucru pe care m-a ajutat. Fereste-te de prietenele care te fac sa renunti la ceea ce tu ti-ai propus. -
asa este ;si faptul k avem curaj sa vb.despre acest lucru este un pas mare inainte;sa recunoastem k avem o problema,sa putem vb.despre ea deschis,este cred sfatul oricarui psiholog;
eu stiu k daca am timpul ocupat cu orice,fie k imi palce sau nu ceea ce fac ,dar sa fac ceva,nici macar nu imi amintesc de bautura; -
Draga mea revino-ti.Ce rezolvi daca bei?Te lasa nenorocitii aia in casa?Iti faci rau singura.Alcoolul nu e bun.Iti spun,deoarece din cauza alcoolului,cumnata mea dintr-o frumusete de fata a ajuns o epava,a facut o gramada de prostii,si-a stricat viata si in final a rezolvat totul:s-a sinucis.Si cui i-a folosit?Incearca sa te ajuti singura.
-
salut...Ai o farmacie in apropiere?fugi si cumpara pastilele,poti lua duoa deodata chiar dac ai baut bere(asta acum ca sa te linistesti),dar altele sa nu mai iei decat dupa cel putin 12 ore,treci deja pe dere fara alcool,nu vei face diferenta;
ASCULTA K SPUN DIN EXPERIENTA si mai ales trebuie sa te calmezi ca sa poti rezolva situatia;si nu dispera k bei din nou.caci inca nu ai facut decat primul pas,dar sigur,AI CERUT AJUTOR,AI INCREDERE IN FORTELE TALE,FII CALMA SI VEI REZOLVA INCET DAR SIGUR TOTUL; -
Nu esti nici tampita si nici lasa,esti o femeie puternica,desteapta si sigur frumoasa,dar mai presus esti om,deci cazi dar ai puterea sa te ridici;
las e cel care ramane jos,si plange,nu vrea sa lupte,nu vrea sa incerce sa se ridice.
Esti o luptatoare,gandeste-te prin cate ai trecut in cei 28 de ani ,ia si numara succesele,si nu esecurile;de succese trebuie sa ne bucuram mereu iar din insuccese sa invatam;iar cand numai poti,scrie,scrie tot ce te apasa,noi suntem alaturi de tine,credem in tine.