help!

•  
    • 49 mesaje
    20 Iul 2007, 20:28
    0 0
    daca am intretinut contact sexual si la inceput nu m-am protejat dar el nu a ejaculat numai dupa ce si-a pus prezervativ...credeti ca as putea fi insarcinata?am facut un test dar nu l-am facut dimineata la prima urina////si mi-a iesit ca nu sunt insarcinata! voi ce credeti ?
  •  
    • 3297 mesaje
    20 Iul 2007, 21:05
    0 0
    iubita, mai fati un test cu urina de dimineata. si data viitoare folositi prezervativ de la inceputul contactului, deoarece exista acele "love drops"(picaturi de floricica ce curg inainte ca el sa ejaculeze) si poti ramane insarcinata.
  •  
    • 488 mesaje
    20 Iul 2007, 21:09
    0 0
    Sunt teste pe care le poti face la orice ora.Depinde ce test ti-ai facut.Oricum repeta peste cateva zile.Alta data fii mai atenta,ca tu suferi in caz de ceva nu el.
  •  
    • 75 mesaje
    20 Iul 2007, 21:40
    0 0
    Cand ti se mai intampla chestii din astea sa stii ca exista si pastiluta de a doua zi. Te scapa de neplaceri dar tot mai bine e cu prezervativ de la inceput. Mare grija!!!!
  •  
    • 49 mesaje
    21 Iul 2007, 01:51
    0 0
    da stiu ca trebuia de la inceput cu prezervativ...dar na`....si nu am luat pastilutza ca am zis ca daca nu a ejaculat in mine nu avea rost .pt ca am luat foarte multe intr-un timp! asa ca singura solutie v-a fi sa imi iau anticonceptionale.tocmai mi-am luat inca un test si o sa il fac dimineata....:*