Lamuriri

•  
    • 75 mesaje
    20 Iul 2007, 19:38
    0 0
    Am intrebat acum cateva zile daca stie cineva ceva despre abdominoplastie. Intre timp am avut o discutie cu medicul care m-a lamurit "bustean" as putea spune ). Da, intradevar e o operatie grea si nu e neaparat una estetica. La mine de exemplu e chiar o necesitate pentru ca ligamentele ce tineau muschii abdominali uniti s-au cam rupt de la cele doua sarcini asa ca intestinele mele au inceput sa se plimbe liber (scuza-ti umorul dar nu prea vreau sa intru in termeni academici si sa va plictisesc). S-a largit si inelul ombilical, ma rog mai multe neplaceri. Deci e recomandata aceasta interventie ca una reparatorie nu estetica. Desigur fetelor cel mai bun lucru in toata treaba asta e ca scapi de un pic de slaninuta de pe burtica ). In 30 sunt programata la operatie asa ca dupa, va spun cum a fost. Pentru cele interesate pot sa va arat si poze pentru ca am de gand sa fac "inainte si dupa". Asa-i ca sunt putin ticnita )?
  •  
    • 1552 mesaje
    20 Iul 2007, 19:46
    0 0
    sa te masori si cu metru sa vezi cati cm ai dat jos.si pe mine ma tenteaza sa ma operez .cat costa operatia?
  •  
    • 488 mesaje
    20 Iul 2007, 19:55
    0 0
    Iti doresc sa ai putere sa reci cu bine peste aceasta operatie.Daca e neaparata nevoie fa-o.Poate asa te vei simti mai bine in pielea ta.
  •  
    • 75 mesaje
    20 Iul 2007, 21:37
    0 0
    Fetelor eu chiar ma simteam bine in pielea mea dar hernia ombilicala ma deranja foarte tare. De cateva ori am venit acasa de la serviciu pentru ca nu mai puteam de durere. De fapt asa am ajuns eu si la doctor. In mod sigur ma masor dar daca nu aveti nevoie eu zic sa nu o faceti. Prea e multa bataie de cap. Oricum va tin la curent.
  •  
    • 1225 mesaje
    20 Iul 2007, 22:40
    0 0
    Eu sunt interesata de poze!
    Stiu ca va fi greu, am vazut in documentare, dar treci tu si peste asta. Important e sa ai pe cineva care sa iti fie alaturi pe toata perioada de refacere, ca nu vei putea face mare lucru. Curaj si te astept cu poze!
  •  
    • 75 mesaje
    20 Iul 2007, 22:56
    0 0
    Multumesc, miss_schmit! Hi hi hi ce o sa va mai distrati de poze!!! Desigur ca mamica mea va fi pe baricade saracuta, dar nu am ce face. Are doar un copil
  •  
    • 75 mesaje
    20 Iul 2007, 22:57
    0 0
    SCUZE!!!!!! Ti-am gresit nick-ul. Am vrut sa scriu miss_smith (cred ca prind posturi straine la ora asta).
  •  
    • 1225 mesaje
    21 Iul 2007, 09:04
    0 0
    Trebuie doar sa dai clic pe "editeaza" sub raspunsul tau si faci corectarile de rigoare... Capisci?
  •  
    • 75 mesaje
    21 Iul 2007, 17:15
    0 0
    Multumesc, am inteles. Mai am multe de invatat