prolactina mare
-
19 Iul 2007, 00:140 0puteti sa-mi spuneti ce influenteaza prolactina si testosteronul in fertilitate? am prolactina de vreo 3 ori mai mare decat limitele normale,iar testosteronul mai mare cu cateva unitati peste limita.
-
19 Iul 2007, 07:22Prolactina e secretata de glanda hipofiza. Valorile mari ale prolactinei sunt semnale de alarma. Glanda nu functioneaza bine si e legata aproape intotdeauna de o disfunctie a glandei tiroide si a ovarelor. Si eu am avut astfel de probleme inainte sa raman insarcinata. Cu un tratament adecvat se pot remedia. Probabil ai o insuficienta tiro-ovariana. La mine acesta a fost diagnosticul dar am trecut relativ usor peste el si dupa 3 luni de tratament cu progesteron si utrogestan am ramas insarcinata. Acum am doua fetite superbe. Asa ca, daca iti doresti cu adevarat poti reusi. Eu iti doresc succes!
-
19 Iul 2007, 10:53eu de 1 an de zile ma lupt cu cresterea nivelului prolactinei, eu am avut-o dubla, am fost la Parhon, am facut toate analizele si dupa 6 luni de tratament prolactina a revenit la normal, insa simptomele au ramas neschimbate. ma mai duc peste 3 luni la control, dar stai linistita ca daca actionezi la timp nu vei avea probleme.
multa sanatate -
19 Iul 2007, 17:39amitarta, progeteronul e ok,nu stiu ce influenteaza testosteronul,am facut si ecografie tiroidiana si e ok.de 1 luna iau Mastodynon,am luat Dostinex in aprilie,mi-a scazut nivelul,dar acum tot e mare.sper ca Mastodynon sa scada nivelul prolactinei si sa ramana mic,sa nu creasca iarasi asa brusc.merci pt incurajare
-
20 Iul 2007, 17:28Cu multa placere. Ai incredere in medicul tau. Stie precis ce e bine sau ce nu e bine. Daca totusi ai indoieli atunci consulta un altul. Eu sunt din Baia MAre dar am facut toate aceste tratamente in Cluj pentru ca acolo am gasit o doctorita care imi inspira mie incredere. E foarte importanta relatia ta cu medicul. Ca sa fiu sincera cred ca 50% e priceperea medicului si 50% e increderea pacientului ca se va face bine.
)))