SA NU RADETI DE MINE
-
0 0DE CATEVA ZILE MA MANANCA PIELEA INGROZITOR. NU AM NIMIC PE PIELE, NU MI-AM SCHIMBAT GELUL DE DUS....
CE POATE FI?
SAU MAI BINE SPUS, CE AS PUTEA SA FAC?
TREBUIE OARE SA MERG NEAPARAT LA DERMATOLOG? -
Daca nu ai nimic pe piele... nu esti nervoasa cumva? Si eu ma mai scarpin in draci cand am nervi, dar totusi, nu zile la rand! O fi o reactie alergica, ti-as zice sa mergi la farmacie sa iei Alerid, e un antihistaminic, sa nu te mai scarpini. Dar poti sa ii spui si farmacistei, sa vezi ce zice.
ps: te rog, apasa pe tasta Caps Lock!
-
Scuze pentru Caps Lock.
Culmea este ca fac tratament pentru o alergie cu antihistaminic zilnic!!!
Asta ma nelinisteste foarte tare.
Am fost insa, in vacanta in iunie in Grecia si m-am ars; am mers acolo la medic, m-am dat cu o crema, ma manca pielea....dar parca nu asa de rau.
oricum, ipohondra cum sunt, cand plec de la birou trec pe la Policlinica sa ma vada un dermatolog. -
Si eu am astfel de probleme.In general ma mananca palmele ,dar cateodata si fata.Daca esti alergica ai astfel de probleme de la mancare,sucuri,sapunuri.Eu fac cateodata la faina(dar nu intotdeauna)Nu folosesc sare extrafina ca fac alergie.In perioadele de criza iau aerius(doar asta are efect la mine)si beau ceai de trei frati patati.
-
sab ai citit cu atentie prospectul medicamentelor pe care le iei? La multe antialergice - culmea - unul din efectele secundare este tocmai pruritul (mancarimea). Niciodata nu mi-a fost clar asta, adica se iau sa scapi de mancarimi/iritatii etc si pot aparea mancarimi chiar de la medicament. E bine sa-i spui medicului ce tratament iei.