intoxicatie alimentara

•  
    • 7 mesaje
    17 Iul 2007, 11:22
    1 0
    As dori sa aflu ce am voie si ce nu atunci cand ma intoxic. Ma intoxic deseori de la ciocolata sau oua sau eu stiu... de la ceva ce nu imi prieste.
    Stiu sigur ca fructele si legumele trebuie sa le mananc fierte. Dar de exemplu am voie lapte sau iaurt? Va rog sa imi dati o lista cu da si nu. Multumesc frumos.
  •  
    • 476 mesaje
    17 Iul 2007, 12:47
    0 0
    Trebuie sa mergi la un alegolog; daca esti din Bucuresti, poti merge la Spitalul Malaxa, sectia Alergologie si imunologie clinica.
    Degeaba iti dau eu regimul, pentru ca tu inca ni stii la ce anume esti alergica.
    La Malaxa ti se fac teste, si asa afli la ce anume esti alergica, ce ai voie sa mananci si ce nu.
  •  
    • 476 mesaje
    17 Iul 2007, 12:52
    0 0
    Fructele si legumele trebuie sa le mananci fierte?
    CIne ti-a spus asa ceva?
    Sunt tare curioasa.
    Total fals.
    Dar, cand esti intoxicata nu ai voie decat prune, mere, pere...si cam atat. Cel putin asa scrie pe regimul pe care mi l-a dat mie medicul meu alergolog.
    Crude, sau compot.
    In rest, daca nu ai avut probleme cand ai mancat produse lactate, poti manca iaurt degresat, lapte degresat...si cam atat.
    Nu ai voie sa mananci nimic gata preprat; nu ai voie sa mananci in oras. Trebuie sa consumi cat mai putine produse care contin conservanti...
    Dar, trebuie sa ajungi la medic, nu te trata dupa ureche.
    Astept intrebatile tale. Poate te ajut pana ajungi la medic.