gravida sau ba????? sunt disperata !!!
-
0 0sa va spun intamplare ....ca e de rasul lumii...cu o saptamana inainte de menstruatie(neregulata)m-am dragalit si eu cu sotul meu...in fine nu va spun mai mult ca mi-e jena..ideea e urmatoarea: mi-a introdus in vagin un deget pe care avea urme de sperma....posibil sa se fi intamplat ceva, mie mi-a intarziat cateva zile, si chiar nu imi doresc acum sa fiu insarcinata....stiu ca e de ras ...dar daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc !
-
Daca esti sigura ca s-a intamplat cu o saptamana inainte de menstra, nu cred ca esti. Chiar tu zici ca o ai neregulata, asa ca... De posibil, e posibil, dar sa se fi intamplat mai aproape de ovulatie, adica macar cu vreo 8-10 zile inainte de inceperea ciclului. Mai stai cateva zile apoi fa un test. Sau, mai bine, mergi la medic sa faci ceva pt un ciclu regulat.
-
nu esti insarcinata. chiar tu ai spus ca ciclul nu este regulat. asa ca degetul ala nu conteaza ca are floricica pe el. spermatozoizii mor repede. si ca sa supravietuiasca trebuie sa fie introdusi mai adanc si cu putere. ei sunt propulsati. de ce crezi ca tasneste. mai bine fa control cu ciclul.