dependenta de antinevralgic!

•  
    • 215 mesaje
    17 Iul 2007, 07:25
    4 0
    De aproximativ 10 ani iau intr-una antinevralgic! Am ajuns sa iau si 7-8 comprimate / zi. In speranta ca nu ma va mai durea capul, nu voi mai avea ameteli si tulburari de vedere, m-am lasat acum 4 luni de fumat. Asta-i un lucru super pozitiv, dar... antinevralgicul, pentru mine, are o dependenta mult mai mare (in conditiile in care am fumat 20 de ani aprox 1 pchet de tigari pe zi. In ultimii 2 ani ajunsesem sa depasesc si 2 pachete)!
    Pt. migrene, ameteli, tulburari de vedere mi-am facut analize dintre cele mai sofisticate (electroencefalograma, angiografie, RMN, tomografie computerizata fara si cu substanta de contrast, controale la ochi, analize de sange, tot!) si totul e OK, (ca de obicei).
    Ma duc si ma plang la doctori de dependenta mea si ei ma iau peste picior... Imi zic: "nu mai lua"! De parca ar fi atat de usor!
    Momentele de sevraj datorate lipsei de nicotina le-am depasit, dar chestia cu antinevralgicul.... mi-e aproape imposibil! ajutati-ma, va rog! Nu stiu cat imi mai rezista organismul in ritmul asta. Ce complicatii da antinevralgicul? Ce distruge? ficat, rinichi, inima, toate la un loc? La ce ma expun?
    AJUTOR!!!