credeti ca as putea fi infectata cu HPV?

•  
    • 215 mesaje
    17 Iul 2007, 06:22
    0 0
    Aseara am discutat si i-am acordat sprijin unei prietene care a contactat acest perfid virus HPV. Mi-a povestit depre investigatiile si analizele pe care le face si totodata despre calvarul psihic prin care trece.
    Eu am auzit depre HPV acum vreo 3 ani, dar nu i-am acordat atentie, sigura fiind ca sunt in afara oricarui pericol! Aseara, in schimb, mi-am pierdut linistea... Am citit pe net informatii cu privire la subiect si mi-am amintit ca in urma cu 4 ani, cand mi-am inceput viata sexuala cu actualul partener, acestuia, dupa vreo 3,4,5 luni de la primul nostru contact sexual i-au aparut pe organul genital niste pete rosii. Nu il deranjau, dar existau. In acea perioada avea probleme si cu ejacularea. Ne-am dus la dermato-venerologie, la Policlinica cu Plata nr. 1 (Bucuresti). L-a consultat o dr. batrana, care i-a recomandat de 2-3 ori pe zi niste badijonari cu comprese sterile cu ser fiziologic, un unguent (la tub) si ne-a interzis timp de o saptamana contactele sexuale (chiar si protejate). Am intrebat-o (doar intrasem impreuna in cabinet!) ce repercursini are asupra mea, ceea ce are el si daca trebuie sa-mi fac si eu un control sau investigatii. Mi-a spus, ca atat timp cat eu nu am nimic, nici o scurgere, nu este cazul sa-mi fac probleme. Nu am avut nimic, probleme nu mi-am facut pana acum, insa acum am un MARE ghimpe in inima!!
    In alta ordine de idei, mie imi apare in zona genitala, destul de rar (1-2 ori/an!) un cos mai mare sau un furuncul mai mic. Inainte sa iasa (nu iese intotdeauna in acelasi loc, ci doar prin zona) ma mananca, apoi apare, apoi iese din el puroi, ca la cos si apoi trece. Dar asta se intampla de muuult, de vreo 15 ani, de cand am inceput sa ma epilez (sa-mi dau cu lama). Nu stiu daca are vreo legatura... (nu prea inteleg ce sunt si cum arata "verucile" sau "comedoanele")
    Altceva ce vreau sa va mai spun este ca, in ultimul timp am facut "analize pe calculator", prin biorezonanta. Aparatul iti indica si virusii din organism, si tumorile, si substantele la care esti alergic, si, de pe campul energetic, din aura iti citeste la ce boli esti predispus etc toate astea pe langa informatiile clasice despre tensiune, vitamine, oligoelemente smd. Am intrebat in mod special de HPV, de zona genitala si mi-a dat "OK". Totodata, am avut sansa sa cunosc si sa relationez cu niste oameni cu totul si cu totul deosebiti, speciali, cu clarviziune, care ulterior mi-au devenit Maestrii de Reiki, pe care, de asemeni, i-am intrebat de chestia asta. Si ei mi-au zis ca n-am motive de ingrijorare.
    Am vrut sa va cer si voua parerea, Evelor, inainte de a-mi lua inima in dinti si a ma duce sa fac niste investigatii de specialitate.
    Astept cu interes raspunsurile voastre.
    Va multumesc si va doresc multa, multa sanatate.
    Cu tot dragul, Anita.
  •  
    • 175 mesaje
    17 Iul 2007, 08:48
    0 0
    In loc sa intrebi fetele , noi oricum ne dam cu parerea si nici nu suntem medici ginecologi.Du-te si fa un consult , fiindca nu cred ca e in regula , mai ales ca ai zis de cosul acela.Stiu ce inseamna HPV , arata exact ca niste negi , nu prea cred ca are legatura cu temerea ta.Eu dupa ce ma epilez imi mai apar cosuri cu puroi , de obicei sunt fire de par care nu ies la suprafata ,insa nu ma mananca si ies la scurta perioada dupa epilare.Vezi daca si tie iti apar in preajma unei epilari.
    Ar trebui sa fi responsabila si sa mergi la doctor.