Sarcina dupa depresie sau anxietate?
-
16 Iul 2007, 22:260 0Dragele mele, vazand ca sunt cateva eve care se lupta sau s-au luptat cu depresia sau anxietatea, as dori sa aflu un raspuns la o intrebare ce ma macina de ceva vreme :
Ati suferit de depresie si/sau anxietate inainte sa aveti o sarcina? Ati reusit sa duceti sarcina la bun sfarsit?
Mie mi-e teama ca avand acest sindrom depresiv-anxios, nu o sa pot sa ma descurc cu o sarcina...mai ales ca in ultimii doi ani, caldura m-a agitat foarte tare si m-a facut sa ma simt rau....
Si in vreo 2-3 ani vreau un bebe...si nu as vrea ac pe timpul sarcinii sa ma zbat cu anxietatea si sa iau cine stie ce pastile care sigur nu o sa ii faca bine bebelului.... -
16 Iul 2007, 22:30Mie de exemplu mi s-a intamplat sa imi moara pimul copil si am cazut intr- o usoara depresie atunci dar mi-am revenit si am facut alt copil iar sarcina cu cel de-al doilea copil a fost cu probleme, am tinut tratament dar nu a fost din cauza depresiei de atunci.
Acuma nu stiu mai depinde si de organismul fiecareia. -
16 Iul 2007, 22:39Specific starii mele de anxietate imi fac griji pt multe chestii...si mi-e groaza cand ma gandesc ca poate nu o sa pot avea un copil...
Dar, acum sunt atatea tratamente incat , ma gandesc , va fi totul ok....
Daca pot sa intreb raluca, tu de ce ai pierdut primul copilas, ce probleme au fost?