AJUTOR!IInfectie urinara again :(((((
-
0 0De aproximativ un an, de cand m-am mutat cu prietenul meu,am facut mai multe infectii urinare...eu care pana acum nu stiam ce e aia infectie urinara...parca sunt blestemataaaa...
((
Odata la trei luni, hop infectia...In ianuarie am urinat sange, am mers la farmacie si am luat Cuminol si mi-a trecut in cateva zile...
In aprilie iar o infectie urinara, iarasi antibiotic cumninol ( ca nu imi trece de la sine si nici cu naturiste)...acum, in iulie, azi, iarasi...
In aprilie, la o saptamana dupa ce nu am mai luat antibiotic, mi-am facut urocultura...totul ok...deci nu e o bacterie...sau atunci nu era...
DE LA CE NAIBA FAC ATUNCI INFECTII??
Sa va mai spu ca de vreo 6 luni, seara, cand ma asez in pat sa dorm simt o mica durere undeva jos, la uretra sau in partea de jos a vezicii..e ca un junghi...si doar seara se pla...si durerea e mai pronuntata cand e vezica mai plina un pic...
Nu stiu ce sa mai fac...
Intr-un an sau doua imi doresc un bebe dar cu atatea infectii, nici nu indraznesc sa sper,nu o sa supun micutzul din burtica la tratament pt infectie urinara chiar din primele luni....
VA ROD DIN SUFLET,SPUNETI-MI CE AS PUTEA SA FAC,LA CE MEDIC SA MA DUC,CE AS PUTEA SA IAU,CE INVESTIGATII SA FAC?
Din pacate nu sunt din Bucuresti, spuneti-mi in Timisoara la ce medic sa merg....
Nu mai rezist...anul trecut am facut 2 infectii, anul asta in ianuarie una, in aprilie inainte de pasti alta, acum iarasi.....
Nu pot sa tot racesc o data la trei luni si sa fie doar din cauza ca racesc... -
Buna..Si eu faceam infectii urinare destul de des pana acum vreun an cred.Nu am facut un tratament indelungat,mi s-a spus ca am nisip la rinichi si chiar o mica pietricica,care atunci cand se misca provoaca durerile.
Prima masura cand incepeau durerile era sa iau 4 pastile de Neoxazol,care nu-mi lipseste niciodata din casa.4 pastile inseamna o doza de soc dar efectul este destul de rapid si durerile te mai lasa.Mi le-a recomandat doctorul,am mai luat si niste picaturi si alte prafuri ca sa ajute urinarea insa Neoxazolul era baza.Prima data am facut tratament o saptamana iar pe urma,cand incepeau durerile luam acestea 4 si daca incetau nu le mai luam.Daca ma durea in continuare mai luam cam 3 zile,cate 2 la 8 ore.Asta m-a sfatuit medicul.Fa-ti niste analiza mai amanuntite si o ecografie,acolo se vede cel mai bine ce ai.Asta poti face la un centru particular bun .
Medicamentul este f bun,am stat o data 2 ore pe toaleta,aveam niste usturimi groaznice,dupa ce am luat m am mai linistit. -
uffff....si eu sufar ce aceiasi boala..numai ca la mine recidiveaza la 2-3 saptamani
..ultima a fost acum 2 zile..am crezut ca mor...noroc ca am avut neoxazol..si cum zicea andreea am luat 4 odata si mi-am mai revenit...mai e bun daca e la inceput si uricol..e un praf la pliculet...de multe ori imi trece doar cu el...definitiv sincer nush daca se poate trata...eu sunt in italia si am fost pe aici la tot felul de medici..am facut tot felul de tratamente cu antibiotice pt. infectii urinare..si...tot degeaba..omi trece max. 3 sapt. si la ecografie imi iese vesnic..infectie urinara.
-
Salut! Si eu ma lupt cu o infectie urinara de vreo 2 ani. De cate ori imi fac analizele de urina imi iese infectie urinara cu Klebsiela. Am luat tot felul de antibiotice dar nu reusesc sa scap de ea. Din 1993 pana in 1999 in fiecare vara faceam infectie urinara care se lasa cu spitalizare. In '99 durerea ricosa in ficat si era cat pe ce sa ma opereze de bila, dar analizele nu indica probleme la ficat sau bila si mi-au tot schimbat tratamentul. De atunci nu a mai fost cazul de spitalizare, nici nu am probleme cu durerile sau cu urinarea dar in permanenta la analize imi iese infectie urinara. Nici eu nu stiu ce sa mai fac. Incearca la medicul de familie sa-ti faci urocultura si antibiograma si eventual o ecografie. Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau. Multa sanatate!
-
Haideti sa va zic ce stiu si eu!Keysha nu ai zis ce iti iese la urocultura.Trebuie sa-ti faci in primul rand o urocultura cu antibiograma,care cred ca ai si facut-o.Antibioticul se ia dupa rezultatul antibiogramei pentru a vedea la ce este sensibil.Probabil ti-a iesit Escherichia Coli,e destul de frecventa in infectiile urinare.Daca ai urmat tratamentul corect,cu antibioatice conform antibiogramei si tie tot iti apare,mai poti face si o coproculura,deoarece E. Coli apare si in scaun si binenteles ca de la anus se poate contamina si uretra.In legatura cu durerile,trebuie sa-ti faci o echografie,urgent,sa nu ai si o pietricica,sau Doamne fereste altceva.Mai sunt bune niste picaturi,Rowatinex,se iau pe putin zahar(citesti prospectul),dar nu tratament singur,antibioticele sunt cele mai importante si poti ajuta cu naturiste.Nu vreau sa te descurajez,dar infectiile urinare trec foarte greu,trebuie sa tii tratamentul foarte strict si inaintea administrarii oricarui antibiotic sa faci urocultura cu antibiograma,ca daca iei dupa ureche antibiotice nu se rezolva nimic.Si cand mai ai dureri incearca sa pui o sticla de apa fierbinte pe locul unde te doare(o infasori intr-un prosop,sa nu te oparesti).Sper sa-ti foloseasca sfaturile mele si daca mai ai nelamuriri ma mai intrebi,daca stiu iti raspund,daca nu ma interesez.Sanatate multa!
-
Well, fetelor, haideti as va zic.
In aprilie mi-am facut si urocultura...rezultatul :sterila.
Poate ar fi trebuit sa o repet, nu stiu...am de gand oricum sa o repet luna asta, sa vedem...imi fac saptamanal o urocultura numai sa vedem daca e vreun bacil sau nu...
Ecografie mi-am facut in martie...rezultatul: absolut nimic la rinichi si vezica, poate doar putin nisip, probleme doar cu ovarele ( microchistice)....
Acum o saptamana analize de sange hemoleucograma si vsh..rezultatul :normale.
Asadar, nu ma gandesc ca acele dureri la vezica seara sunt de la vreo tumoare sau ceva ( ar fi trebuit sa iasa vsh marit)...poate o durere de undeva, o pitricica ( mai stiii, nu o fi vazut aia la ecograf)...poate o durere de pe undeva de la coloana care ricoseaza acolo??? NU stiu...
Cert este ca am doar 24 de ani si o multime de probleme...infectia urinara, gastrita, ovare polimicrochistice...nici eu nu mai stiu...
Sistemul imunitar am incercat sa mi-l intaresc cu echinaceea....probabil nu a fost suficient, nu stiu ce sa zic....
Oricum,sunt hotarata sa merg la medic si sa imi rezolv toate problemele, pe rand...