"te lasi de fumat fara sevraj"?

•  
    • 4411 mesaje
    14 Iul 2007, 10:22
    0 0
    Asta promite vita nova.A incercat cineva terapia cu aparatura de biorezonanta?Suna prea usor ca sa fie adevarat.Si costa doar 400lei.Ei mai promit ca nu exista efecte adverse insa iti acorda asistenta medicala de specialitate SI monitorizare medicala post-terapie.Daca nu exista efecte adverse de ce e nevoie de monitorizarea aceasta? As face-o si maine dar sunt cam neincrezatoare totusi.S-a lasat cineva de aici?
  •  
    • 429 mesaje
    14 Iul 2007, 11:58
    0 0
    Buna. Eu am fumat cam 5-6 ani, fara intrerupere, zi de zi, cam un pachet in medie pe zi, si devenisem, evident dependenta.
    Am reusit sa ma las acum 3 ani, si sunt convinsa ca nu o sa revin niciodata la fumat.
    M-am lasat brusc, de la un pachet si ceva pe zi, intr-o zi am zis: GATA! NU MAI VREAU!
    M-am simtit foarte rau, fizic. Cam in a 5 zi am intrat in sevraj si a fost nasol de tot, dar am trecut peste, fara sa ma folosesc de nici un truc gen seminte, bomboane, etc.
    Eu cred ca nu exista om care sa nu se poata lasa de fumat. Trebuie doar sa vrei, asa cum am vrut eu.
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iul 2007, 13:03
    0 0
    trebuie sa ma las si eu...de cand tot zic!
  •  
    • 4411 mesaje
    14 Iul 2007, 17:28
    0 0
    Eu singura nu am putere sa ma las.Imi place sa fumez,asta e problema.Daca ar functiona metoda asta,sa nu mai simt nevoia ar fi extraordinar.Luni mi-am facut programare
  •  
    • 332 mesaje
    14 Iul 2007, 18:27
    0 0
    eu nu mai fumez de 10 zile! M-am lasat fara sa vreau,am avut o depresie,am luat niste pastile care ma tampeau de tot si mai mult dormeam decat stateam treaza!Am reusit sa ma pun pe picioare,nu mai iau paastile si nici n-am mai fumat!As manca o tigara,dar ma abtin cat pot!Bafta multa! pup fetele!
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iul 2007, 19:27
    0 0
    e greu cand ies in oras la citro.E infernal sa ma uit la ceilalti cum fumeaza si eu stau si beau suc
  •  
    • 1198 mesaje
    15 Iul 2007, 12:55
    0 0
    buna! si eu m-am lasat de fumat acum 4 ani jumate si nu am scapat de sevraj, dupa 3 zile dupa ce m-am lasat am avut doua zile groaznice. fumam aproape 2 pachete pe zi si dintr-o data nimic. cum zicea watermelon, cel mai nasol era can ieseam in oras cu prietenii, care atunci erau toti fumatori, sorbeam din ochi cate o tigara si efectiv nu stiam ce sa fac cu mainile. invarteam paharul cu suc sau vin sau bere, indiferent ce era, de-l innebuneam. dupa o vreme m-am obisnuit si nu mi se mai parea ciudat. sincera sa fiu, mie imi placea la maxim sa fumez, ma delectam cu fiecate tigara in parte, dar ajunsesem de aprindeam tigara in secunde imediat urmatoare dupa ce o stingeam, parca nu ma mai saturam de ele, si asta mi-a dat de gandit, asa ca am renuntat la ele. tentatia exista de multe ori si acum, dupa aproape 5 ani, dar nu e la fel de mare. sincer, nu am mai tras nici macar un fum dintr-o tigara de frica sa nu cad din nou in "plasa", pt ca, dupa cum va spuneam, imi placea sa fumez fff tare. tot ce conteaza e VOINTA!
  •  
    • 429 mesaje
    15 Iul 2007, 20:31
    0 0
    rorox, am inteles ca n-ai scapat de sevraj nici dupa 4 ani si jum? Dar cred ca am inteles gresit.
    Da, partea cea mai nasoala e sevrajul. Te doare capul de mori, si ameteli, si starea generala de lesin ,si golul in stomac... e cumplit. Dupa ce iesi din asta, ai impresia ca te-ai nascut a doua oara.
    Eu stiu sigur ca nu o sa ma apuc din nou de fumat, pentru ca nu vreau.
    Psihic m-am simtit foarte bine, m-am simtit puternica si am capatat mai multa incredere in mine.
  •  
    • 156 mesaje
    15 Iul 2007, 20:54
    0 0
    si eu imi doresc sa ma las de fumat, dar nu reusesc. ultima data am rezistat 3 zile, dar cand am mers la servici am luat-o de la capat. mi-ar place o metoda prin care sa nu-mi fie rau (nu suport mai ales starea de greata) si sa nu tip la copil degeaba, doar ca nu mai fumez eu. recunosc ca nu am vointa.
  •  
    • 18346 mesaje
    15 Iul 2007, 23:47
    0 0
    am 26 de ani. de pe la 16-17ani am inceput sa pufai. la 18 eram profi

in perioada facultatii fumam un pachet pe zi, si unu in club, sau noptile albe.

dependenta? :O :O :O :O ....si inca cum..... faceti calculul. am fumat pana in decembrie anul trecut cam in acest stil.
    un pachet pe zi.... nu mi-am facut niciodata radiografie la plamani.
    din decembrie am mai fumat doua tigari, sa vad cum e. aiurea! nu pot sa inteleg ce-mi placea inainte. nicotina nu ai are gustul ala dulceag si ispititor de pana atunci....

cum m-am lasat? am bagat juma de pachet tigara dupa tigara de-mi iesea fum si pe ochi. am fost hotarata ca nu-mi mai trebe tigari si asta a a fost.
    mi se spunea si mie: nu exista <>, exista doar <>, si la fel ca orice fumator inrait nu-mi venea sa cred. ce stii tu????

ei eu am stiut doar ca tigarile nu sunt mai puternice decat mine.

si pana atunci incercasem sa ma las de zeci de ori. reuseam pana la doua luni(fara sa am contact cu fumatorii-daca aveam-clacam )

si asta-mi fu povestea!

incercasem cu plasturi de nicotina. nu-i suportam pe piele dar parca nici nu aveau efect.

sevraj nu a fost decat figuri mi-am dat singura de lucru-fizic si intelectual- si nu am mai avut timp de crize!
  •  
    • 706 mesaje
    16 Iul 2007, 11:40
    0 0
    buna,eu nu fumez dar prietenul meu fumeaza si fumeaza un pachet pe zi,tigari tari,uneori si mai mult de un pachet pe zi si asta nu imi place,am incercat sa ii explic ca nu e bine,ma intelege dar zice ca atunci cand e nervos la servici sau nu are ocupatie fumeaza
    si daca ar fi cu mine zi de zi nu ar mai fuma asa mult,weekend-ul acesta am stat impreuna(de vineri seara pana duminica seara) si abia a terminat un pachet,nu i-am cerut sa se lase de fumat dar macar sa fumeze mai putin,cum il pot convinge?
  •  
    • 104 mesaje
    17 Iul 2007, 14:49
    0 0
    buna, andreea, te-as ruga sa imi spui si mie daca ai fost la respectiva clinica si la ce "proceduri" ai fost supusa. sunt foarte interesata, te rog sa imi raspunzi! pupici!
  •  
    • 30 mesaje
    17 Iul 2007, 14:59
    0 0
    Buna !Si pe mine ma intereseaza subiectul cu clinica, am vizitat si eu mai demult site-ul lor si chiar sunt foarte curioasa.Spune-ne, cum a fost?
  •  
    • 104 mesaje
    19 Iul 2007, 00:40
    0 0
    scuze ca insist, dar chiar e important sa aflu ce este cu aceasta clinica si daca procedura lor da rezultate.
    andreea x, daca ma poti ajuta cu informatii, astept raspunsul tau.
  •  
    • 215 mesaje
    21 Iul 2007, 15:23
    0 0
    In curand implinesc 4 luni de cand nu am mai pus tigarea in gura... Sunt foarte mandra de mine! Am si motive.
    Am 38 de ani. Fumez de la 17 ani. Inca de la inceputuri am fumat foarte mult
    Mereu am fumat foarte mult
    M-am imbolnavit rau; mi s-a spus ca daca voi continua cu fumatul voi ajunge sa mi se taie picioarele etc. Ei bine n-am renuntat la tigari. Eram dispusa sa renunt la picioare, dar nu la tigari. De asemeni, am avut si pareza. In scaunul cu rotile... fumam! si tot asa...
    In schimb, am lasat tigarile cand am fost insarcinata. Am fost o gravida model. Fara pofte, fara greturi, fara fite! Oricum, daca ma intrebai de ce mi-e pofta?! exista un singur raspuns: de tigare si cafea. Cu toate acestea, nu m-am atins de ele decat dupa ce am botezat copilul (asa imi propusesem). Apoi iar a inceput sa treaca ziua impreuna cu pachetul de tigari! Pana cand, intr-o zi, aproape ca m-am sufocat in fata copilului, care intre timp implinise 2 anisori. Atunci mi-am propus sa fac bine sa-mi bag mintile in cap si sa imi vad copilul mare!. Ok. M-am lasat de a doua zi. Minunea a tinut 2 ani... Apoi din nou, ziua si pachetul. In ultimul timp, coplesita fiind de PROBLEME ajunsesem sa fumez si 2 pachete de tigari pe zi.
    Cu atatea probleme pe cap... ultimul meu gand era sa ma las de fumat.
    Totusi... am facut-o! Cum? Nici nu stiu ce sa spun.
    Nimic nu e intamplator pe lumea asta (si nu va spun noutati). Mi s-a propus sa merg la un cabinet cu un aparat cu biorezonanta (nu pt fumat, ci pt. alte probleme!). Acolo, mi s-a propus sa incerc, cu ajutorul aparatului sa ma las de fumat. Urma sa ma hotarasc si in momentul in care as fi fost convinsa ca "vreau", atunci sa ma reprogramez si sa ma duc cu un cartus de tigari, pe care "sa mi le incarce" nu stiu cum, astfel incat sa ajung sa ma las de ele... Am plecat de la cabinet fara sa ma mai gandesc la subiectul cu tigarile... Nu tineam neaparat sa ma las de fumat, insa... nu-mi dau seama ce s-a intamplat cu mine, ca dupa vreo doua trei zile, m-am trezit dimineata foarte hotarata sa renunt la fumat. Practic de aici a inceput totul!
    Nu m-am inversunat asupra ideii. Mi-am zis ca daca nu voi reusi, imi voi cumpara un cartus de tigari si ma voi programa la cabinet!!!
    Va spun cu mandrie ca nu a fost nevoie!
    N-am mai pus tigarea in gura de 4 luni.
    Da, mi-a fost foarte rau la inceput. Dar stiam cum o sa-mi fie. Mai trecusem prin aceasta experienta.
    Intre timp am facut si cele 3 grade de Reiki, ceea ce, de asemeni m-a ajutat enorm. Chiar si acum mai am momente cand nu mi-e bine, dar important este ca niciodata nu ma mai gandesc la tigari. Orice altceva, dar NU tigari si NU fumat.
    Sotul meu fumeaza, prietenii mei fumeaza, sunt o persoana sociabila, cu o viata sociala activa si intensa. Toti (aproape) in jurul meu fumeaza, dar pe mine nu ma mai intereseaza! E incredibil. Aproape ca nici mie nu-mi vine sa cred!! Nu-mi vine sa cred ca nu ma mai intereseaza tigarile, nu ca m-am lasat!. Asta-i frumusetea!!! De lasat m-am mai lasat eu si alte ori, dar acum, sunt convinsa ca este pt ultima oara!! Daca aveti nevoie de sustinere, cu tot dragul va stau la dispozitie. Daca vreti sa ajungeti la cabinetul cu biorezonanta, de asemeni va pot fi de folos. ID-ul meu este anita_georgescu.
    Va astept sa discutam si... mult curaj! SE POATE!!!!!!!!!
  •  
    • 4411 mesaje
    21 Iul 2007, 22:24
    0 0
    Imi pare rau sa va dezamagesc dar nu am ajuns acolo pt ca a intervenit ceva.Voi reprograma si va tin la curent.Sorry