A mai facut cineva reflexoterapie?

•  
    • 250 mesaje
    12 Iul 2007, 19:09
    0 0
    Azi am avut a treia sedinta...cica se face o cura de 10...

Deocamdata am simt ok, probabil ca o fi avand un efect benefic....

Am auzit ca e contraindicat in caz de tumori....eu analizele le am bune, la zi...dar mai stii?? Asa ca am inceput sa ma panichez putin azi...

Poate avem eve aici care stiu ceva pe acest subiect.

Pupici.
  •  
    • 488 mesaje
    12 Iul 2007, 23:13
    3 0
    EU am facut sedinte de relexoterapi.Daca ti le face un cunoscator efectele sunt miraculoase.
  •  
    • 488 mesaje
    12 Iul 2007, 23:17
    0 0
    Daca terapeutul e bun iti spune el daca ai tumori.Depinde de tumori.Unele pot fi tratate chiar cu reflexoterapie.Un terapeut bun iti spune exact de ce probleme suferi.
    Mie mi-a spus de exemplu ca am trompele infundate.Si atunci n-am reactionat,dar cand m-am casatorit,am facut niste teste si asa era.
    Eu am mare incredere in reflexoterapie.
  •  
    • 366 mesaje
    27 Iul 2007, 10:23
    0 0
    Buna, am si eu o intrebare la cei care au facut cursurile de reflexoterapie si o practica. Este adevarat ca dupa un anumit timp de facut masaj in talpa altora, te incarci cu energia lor si te simti rau? Ca trebuie facuta o descarcare? Multumesc mult.
  •  
    • 2331 mesaje
    27 Iul 2007, 14:37
    0 0
    Acu ceva timp, am avut un salon de masaj.Si am anhajat o tipa care printre altele facea si reflexo.la masajul ca atare, era coada la ea.
    Si am facut eu intr-o zi reflexo, eram foarte suparata si mi-a propus maseuza.
    La fix 5 minute dupa ce mi-a terminat sedinta, am facut o criza de tremurat, da daia cu saritul dintilor din gura.Am tremurat incontinuu cam juma de ora.fetele celelalte s-au speriat, au frut sa cheme salvarea.
    M-am calmat intr-un final.Dar n-asi mai face o a doua sedinta.
  •  
    • 366 mesaje
    27 Iul 2007, 18:55
    1 1
    Nu mi dau seama ce ti s a intamplat, n am mai auzit cazuri in genul acesta. Pe mine ma interesa daca reflexoterapeutul are probleme de incarcare cu energie negativa dupa practicarea masajului. Exista aceasta posibilitate? Eu am auzit de cineva care a avut mari probleme de sanatate din aceasta cauza si a intrerupt aceasta meserie. Nu stia sa faca descarcarea. Poate sa ma ajute cineva? A patit cineva ceva asemanator?
  •  
    • 488 mesaje
    27 Iul 2007, 22:08
    2 0
    Eu n-am auzit ca cineva dupa ce a facut reflexoterapie sa se simta mai rau si incarcat cu energii negative.Nu cumva faceti confuzie cu bioenergia?Aici daca nu-ti face ca lumea te poate incarca cu energii negative.
    La reflexoterapie iti maseaza doar punctele sensibile pt a vindeca boala.
    Eu am facut reflexoterapie la mai multe persoane si chiar mi-am revenit.
  •  
    • 2191 mesaje
    27 Iul 2007, 22:40
    0 0
    eu am inteles de la spiroiu ca terapeutul se incarca (,) cu energii negative de la pacient..
    insa,nu am auzit astfel de cazuri..descarcarea in ce consta?trebuie facuta de terapeut sau de altcineva?
  •  
    • 488 mesaje
    27 Iul 2007, 22:47
    1 0
    Eu stiu ca un bioenergetician poate curata corpul de energii negative.Nu cred ca un terapeut care face reflexoterapie si incarca negativ sau pozitiv ca nu are cum.El foloseste alt procedeu(masajul in talpa piciorului)decat bioenergeticianul care foloseste palmele.Oricum e un ritual si nu oricine poate face bionergie.
    Keysha ti-am trimis un mesaj privat cu un articol despre reflexoterapie
  •  
    • 250 mesaje
    28 Iul 2007, 11:09
    0 0
    Pana la urma am prelungit la 15 sedinte...am facut 14 deja...mie mi se pare ca ma simt mai bine...
    Sincer, desi terapeutul zicea ca dupa sedinta 5 se simte , eu am inceput sa simt pe la 7-8....

Referitor la descaracare...el spune ca simte...ca omul caruia ii face reflexo, se descaraca de energiile negative de vreo 2-3 ori pe parcursul celor 10-15 sedinte...depinde de la om la om...

Ca eva de mai sus a tremurat....ei bine, poate a mancat inainte de reflexo...

Terapeutul meu mi-a zis ca un prieten de-a lui a vrut refeloxo desi mancase inainte cu jumatate de ora ( uitase ca nu se mananca nimic cu 2 ore inainte de sedinta)...Terapeutul meu i-a recomandat sa nu faca dar ala a vrut. Si apoi i-a fost foarte rau si l-a durut prin corp....

Deci...o fi ceva si cu reflexoterapia asta, nu???
  •  
    • 488 mesaje
    28 Iul 2007, 12:08
    3 1
    Depinde ce probleme ai avut.Eu am avut dureri de cap groaznice permanente,si dupa prima sedinta(am facut si masaj general)a incetat durerea de cap.Nu-mi venea sa cred.Sunt probleme care dureaza mai mult.Poti face reflexoterapie si doar ca relaxare.
    Tie ti-a spus reflexoterapeutul ce probleme ai?
    Ai primit articolul?
    EDIT LATER
    Intr-adevar inainte de sedinta nu trebuie sa manaci(eu stiam de o ora),si nici dupa imediat.In perioada sedintellor se consuma mancaruri usoare,mai putina carne si mai putine grasimi.Ar fi bine sa faci in aceasta perioada o cura de detoxifiere ca efectul sa fie de durata.